Työmaa-/projekti-insinööri toimitilarakentamiseen

NCC
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 12.5.2020 Hae viimeistään 1.6.2020
Jakomäen sydän school

Haluatko olla mukana hankkeissa, joissa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle.

Etsimme toimitilarakentamisen yksikköömme projektihallinnan ammattilaista työmaainsinöörin tai projekti-insinöörin tehtäviin pääkaupunkiseudun kohteisiimme.

Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä. Pääset mukaan monipuolisiin toimitilarakentamisen projekteihin omaperusteisista konseptikohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin. Tehtäviisi työmailla kuuluu muun muassa työmaiden tuotantosuunnitelmien laatiminen yhdessä työmaan vastaavan työnjohtajan kanssa, lisä- ja muutostöiden hallinta, taloudenhallinta, laadunhallinta ja hankintojen valmistelu. Työmaillamme hyödynnämme digitaalisia työtapoja ja toteutamme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

TOIVOMME SINULTA

rakennusalan koulutuksen ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemuksen lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan. Hallitset tiimityön ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja haluat aktiivisesti oppia uutta. Tunnet työturvallisuusasiat omaksesi ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan loppuun viemisen.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Valmentavan kulttuurimme mukaisesti tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää. Meillä toimii myös urheiluseura Kunnonrakentajat, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa.

Tutustu NCC:hen työnantajana: https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Työpäällikkö Jaakko Hakala p. 050 367 3251 (jaakko.hakala@ncc.fi)
Yksikön johtaja Reijo Vuorio p. 050 357 3550 (reijo.vuorio@ncc.fi)
Yksikön johtaja Joonas Saikkonen p. 050 433 2299 (joonas.Saikkonen@ncc.fi)

Hae tehtävää järjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 01.06.2020 mennessä >

Hakulomakkeemme on nopea täyttää. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.


NCC:n toimitilarakentamisen toimialalla on käynnissä monia toinen toistaan mielenkiintoisempia projekteja. Leppävaaran Hatsinanpuiston alue on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista kiinteistökehityshankkeista, joka tuo alueelle lähes 100 000 neliömetriä toimisto- ja liiketilaa, vapaa-ajan toimintoja, hotellin sekä asuntoja. Historiallisessa Keilaniemessä sijaitseva Next puolestaan tarjoaa uudenlaista tilaa toimistokäyttöön metroaseman välittömässä läheisyydessä. Kehitämme lisäksi Ruoholahteen kahta tulevaisuuden toimistorakennusta keskelle kehittyvää kaupunkiympäristöä. Uudenlaisissa allianssihankkeissamme korostuu innovatiivisuutta ja yhdessä tekemistä painottava lähestymistapa. Työskentelytapojamme ohjaavat vahva halu onnistua ja kehittyä, sekä tahto tehdä asiat vastuullisesti.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi