Työmaainsinöörejä

Päivämäärät Julkaistu 19.3.2019 Hae viimeistään 2.4.2019

Haemme työmaainsinöörejä Turun talousalueelle korjaus- ja uudisrakentamisen monipuolisiin hankkeisiin!

Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä. Tehtäviisi kuuluu työmailla muun muassa lisä- ja muutostöiden hallinta, taloudenhallinta, laadunhallinta, hankintojen valmistelu sekä työmaiden tuotantosuunnitelmien laatiminen yhdessä työmaan vastaavan työnjohtajan ja työlajimestareiden kanssa.

Toivomme sinulta rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemusta sekä lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan. Hallitset tiimityön ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja haluat aktiivisesti oppia uutta. Tunnet työturvallisuusasiat omaksesi ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan lopputuloksen.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Tutustu NCC:hen työnantajana >

Lisätietoja tehtävästä antaa
Rakennuspäällikkö Tommi Saarinen, puh. 050 401 6785

Hae tehtävää 02.04.2019 mennessä >

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi