Työmaainsinöörejä ja työnjohtajia

Päivämäärät Julkaistu 22.3.2019 Hae viimeistään 31.3.2019

Haemme työmaainsinöörejä talonrakentamisen monipuolisiin hankkeisiin pääkaupunkiseudulle.

Toimit työmaalla tärkeässä ja itsenäisessä roolissa vastaavan työnjohtajan rinnalla huolehtien työmaan toimivuudesta ja etenemisestä. Pääset mukaan monipuolisiin talonrakentamisen projekteihin omaperusteisista konseptikohteista kilpailu-urakoihin ja monenlaisiin kehityshankkeisiin. Tehtäviisi työmailla kuuluu muun muassa työmaiden tuotantosuunnitelmien laatiminen yhdessä työmaan vastaavan työnjohtajan kanssa, lisä- ja muutostöiden hallinta, taloudenhallinta, laadunhallinta ja hankintojen valmistelu. Työmaillamme hyödynnämme uusimpia digitaalisia työtapoja ja toteutamme ylivertaisia kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja.

TOIVOMME SINULTA

rakennusalan koulutuksen ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemuksen lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä ja innostunutta asennetta alan muuttuvia haasteita kohtaan. Hallitset tiimityön ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja haluat aktiivisesti oppia uutta. Tunnet työturvallisuusasiat omaksesi ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan loppuun viemisen.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen.

Tutustu NCC:hen työnantajana: https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Projektijohtaja Riitta Jokivuo, p. 050 348 7757 (riitta.jokivuo@ncc.fi)

Työpäällikkö Jaakko Hakala p. 050 367 3251 (jaakko.hakala@ncc.fi)

Yksikön johtaja Reijo Vuorio p. 050 357 3550 (reijo.vuorio@ncc.fi)

Hae tehtävää 31.3.2019 mennessä.Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Haemme työnjohtajia talonrakentamisen monipuolisiin hankkeisiin pääkaupunkiseudulle.

Työnjohtajan työ on itsenäistä, uudistuvaa sekä monipuolista. Työnjohtaja toimii työntekijöiden esimiehenä ja johtaa vastuualueensa alihankkijoita kannustavalla asenteella. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden tehtävien työturvallisuudesta ja työntekijöiden jämäkästä johtamisesta. Työskentelet projektin vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

TOIVOMME SINULTA

soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelyotetta. Toivomme sinulta lisäksi itsenäistä ja jämäkkää suhtautumista työn valvontaan ja ohjaamiseen sekä asiakaspalveluhenkisyyttä ja innokkuutta kohdata muuttuvan rakennusalan haasteet. Jos sinulla on aimo annos oikeaa asennetta ja ehtymätön halu oppia uutta, olet etsimämme henkilö.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä työtä nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä projektista laadittua tietomallia hyödyntäen.

Tutustu NCC:hen työnantajana: https://www.ncc.fi/tule-toihin/

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Työpäällikkö Timo Rönnblad p. 050 330 9553 (timo.ronnblad@ncc.fi)

Työpäällikkö Jaakko Hakala p. 050 367 3251 (jaakko.hakala@ncc.fi)

Projektijohtaja Riitta Jokivuo, p. 050 348 7757 (riitta.jokivuo@ncc.fi)

Hae tehtävää 31.3.2019 mennessä. Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi