Työmaainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 25.2.2019 Hae viimeistään 10.3.2019
Etsimme nyt ammattitaitoiseen porukkaamme
Työmaainsinööriä

jatkuvaan työsuhteeseen vaativien toimisto- ja liiketilojen saneerausprojekteihin ja teollisuusrakentamiseen pääkaupunkiseudulle. Toimimme urakoitsijana monenlaisissa yrityksien ja kiinteistöosakeyhtiöiden rakennushankkeissa, esimerkiksi uudisrakennuksissa, laajennuksissa ja tilojen sisäisissä muutostöissä. Isotalo toteuttaa projektinjohtourakoita, ja työmaainsinöörit toimivat yhdessä vastaavien mestareiden kanssa saneeraus- ja rakennuskohteissa ja edustavat työmailla Isotalon laatua ja luotettavuutta.

Odotamme työmaainsinööriltä rakennusalan insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutusta. Arvostamme myös kokemusta peruskorjauksista. Työmaainsinöörin tehtävässä pääset mukaan työmaiden aikataulujen laadintaan ja seurantaan, työnsuunnitteluun ja kustannusohjaukseen. Otat vastuuta myös työmaiden hankintojen valmistelusta, laadun seurannasta ja muutostöiden hallinnasta.

Odotamme valittavalta henkilöltä oppimishalukkuutta, itsenäisyyttä ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.  Yhdessä vastaavien mestareiden kanssa jaat vastuun toteuttaa urakkamme kohteissa tehokkaasti, laadukkaasti ja turvallisesti. Työtehtävän painopistettä voidaan muokata joustavasti kokemustaustan mukaan.

Isotalolla on tyypillistä sitoutunut henkilöstö, pitkät työurat sekä halu tuoda kokemusta ja asiantuntemusta liiketilojen muutostöiden ja teollisuusrakentamisen urakointiin. Pääset mukaan kasvavaan ja innovatiiviseen porukkaan, jossa työtehtäviäsi voidaan määritellä ja kehittää kokemuksen ja osaamisen mukaan. Kokeneemmat kollegat auttavat perehtymään yrityksen toimintamalleihin ja projekteihin sekä tukevat uutta työmaainsinööriä ammatillisen kehittymisen osalta. Arjasmaa Yhtiöt tarjoaa henkilöstölleen mukavan työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut ja ajanmukaisen palkkauksen.

Lue lisää yrityksestämme osoitteesta www.rakennusisotalo.fi ja täytä hakemuksesi 10.3.2019 mennessä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, otamme yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin heti sopivien hakemusten saapuessa. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n konsultti Veronika Solovian, puh. 020 746 9463 / veronika.solovian(at)mps.fi.

Hae tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi