Työmaainsinööri asuntorakentamiskohteille

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 30.9.2021 Hae viimeistään 24.10.2021

Haemme työmaainsinöörejä pääkaupunkiseudun asuntorakentamiskohteille

Rakennamme esimerkiksi Espoonlahdessa asuinkerrostaloja kauppakeskus Lippulaivan yhteyteen sekä lähivuosien aikana useita asuinkerrostalokohteita Helsingin Kruunuvuorenrantaan. Espoonlahden nopeasti kehittyvässä miljöössä olemme mukana rakentamassa laajempaa kokonaisuutta, johon liittyy uuden kauppakeskuksen lisäksi myös tuleva metroasema. Hankkeessa pääsemme hyödyntämään osaamistamme laaja-alaisesti, aina suunnittelusta ja hankinnasta rakentamiseen saakka. Kruunuvuorenrannasta rakennetaan merellinen, korkeatasoinen asuinalue noin 13 000 asukkaalle. Samalla uudesta kaupunginosasta tulee yksi Helsingin näkyvimmistä merellisistä julkisivuista.

Työmaainsinöörinä huolehdit työmaan etenemisestä vastaavan työnjohtajan, työpäällikön ja muun työmaaorganisaation kanssa. Toimit linkkinä hankinnan, tuotannon ja suunnittelunohjauksen välissä ja olet tärkeässä roolissa työmaan sisäisen tiedonkulun koordinoinnissa. Valmistelet monipuolisia monipuolisia materiaali- ja työvoimahankintoja, täsmennät urakkarajoja ja teet tietomallipohjaista määrälaskentaa. Osallistut kustannusvalvontaan, suunnittelupalavereihin ja aikatauluttamiseen. Valmistelet aineistoja sekä tarkistat lisä- ja muutostyötarjouksia.

Huolehdit oman työsi puitteissa, että meille erityisen tärkeät asiat, ympäristö ja työturvallisuus, tulevat huomioiduksi. Vastaat osaltasi siitä, että asiakkaamme on tyytyväinen toimintaamme. Olet mukana kehityshankkeissa ja jalkautat uusia toimintatapoja. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Työpäälliköt Taneli Kiljunen (p. 050 400 3296, taneli.kiljunen@skanska.fi) ja Tero Voutilainen (p. 0400 853 295, tero.voutilainen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • tarkkaa, järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta, esimerkiksi työnjohdosta tai työmaainsinöörin tehtävistä
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari, -insinööri tai DI)
  • hankinnan, aikataulusuunnittelun ja kustannushallinnan ymmärrystä
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä katsotaan eduksi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi