Työmaainsinööri ja projektipäällikkö, Lotus Maskin & Transport Oy

Päivämäärät Julkaistu 18.9.2019 Hae viimeistään 29.9.2019

Ruotsalainen Lotus Maskin & Transport Ab on perustettu v. 1997 ja koko konsernin liikevaihto on n. 70M€. Suomeen laajennuimme viime vuonna. Olemme kasvaneet nopeasti ja tarvitsemme joukkoomme lisää osaajia.

HAEMME NYT: Työmaainsinööri sekä projektipäällikkö
TYÖPAIKKOJEN SIJAINTI: Espoo
TYÖN KESTO: vakituinen ja kokoaikainen tehtävä


TYÖMAAINSINÖÖRI – Meillä on käynnissä useita mielenkiintoisia projekteja PK- seudulla. Sinulla ei tarvitse olla ennestään purkualan kokemusta, tärkeintä on motivaatio ja halu oppia. Voit olla alalla nuorempikin tekijä tai vaihtoehtoisesti jo kokenut konkari. Työnkuvaa voimme räätälöidä osaamisesi pohjalta. Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Työskentelykulttuuri on meillä aidosti keskusteleva ja saat olla eri mieltä asioista. Työmaainsinöörinä pääset katsastamaan työmaata näköalapaikalta. Annamme tiimin ja konsernin tuen. Toimit työmaalla johtamisen avustajana (vastaavan mestarin oikeana kätenä), laadit yleisaikatauluja ja hoidat työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä. Työtehtäviin kuuluu myös kustannuslaskelmien tekoa, raportointia sekä hankintojen valmistelua. Työ edellyttää matkustusvalmiutta pari päivää kuukaudessa.

Mitä toivomme?
  • Soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI).
  • Hyviä organisointitaitoja ja kykyä kantaa vastuuta.
  • Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.

Hae työmaainsinöörin tehtävään tästä linkistä.


PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ – Haemme nyt projektipäällikköä, jolla on mielellään aiempaa kokemusta purkukohteista. Voimme myös harkita tehtävään henkilöä, jolla on vankka kokemus maanrakennuksen kohteista. Voit olla alalla nuorempikin tekijä tai vaihtoehtoisesti jo kokenut konkari. Työnkuva on mahdollista räätälöidä osaamisesi pohjalta. Aloitus on sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tässä on sinulle mahdollisuus päästä kehittämään oman näköistä organisaatiota. Vastuuta annamme sen verran, kun olet valmis ottamaan. Työskentelykulttuuri on meillä aidosti keskusteleva ja saat olla eri mieltä asioista. Annamme tiimin ja konsernin tuen sekä hyvän autoedun. Vastaat operatiivisen toiminnan pyörittämisestä ja osallistut jossain määrin myös tarjouslaskentaan. Kohteita vastuullasi on 3-5 kerrallaan. Työ edellyttää matkustusvalmiutta n. 5 päivää kuukaudessa, joista yksi on käynti emoyhtiössä Ruotsissa.

Mitä toivomme?
  • Alan koulutusta: olet joko rakennusmestari tai -insinööri (AMK/DI).
  • Sinulla on vastaavan pätevyys ja mielellään aiempaa kokemusta purkualalta.
  • Sinulla on kokemusta alalla käytettävistä it-ohjelmista.
  • Sinulla on hyvät neuvottelutaidot ja osaat motivoida tiimiäsi.

Hae projektipäällikön tehtävään tästä linkistä.


Rekrytointeja hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 29.9.2019.

Tunnetko jo Värväämö Agentin? Värväämö Agentti on palvelu, joka etsii rakennusalan toimihenkilöille kiinnostavimmat työmahdollisuudet satojen yritysten joukosta. Tutustu ja katso kaikki avoimet työpaikkamme tästä linkistä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi