Työmaainsinööri ja työvaihemestari

MaxBuild Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 30.4.2021 Hae viimeistään 31.5.2021

TULE RAKENTAMAAN TAPIOLAN FEENIXIÄ KANSSAMME!

Tapiolan Feenix-hanke

Tapiolan Feenix on rakentumassa Espoon Tapiolan keskustaan vaiheittain vuosina 2020–2023. Hanke koostuu kolmesta asunto-osakeyhtiöstä ja yhdestä 2-kerroksisesta parkkihallista. Hankkeeseen tulee yhteensä n. 200–230 asuntoa, n. 13 500 as m², n. 700 m² liiketiloja, n. 7000 m² parkkihalli sekä erillisiä tiloja Espoon kaupungin ja asukkaiden käyttöön. MaxBuild Oy vastaa hankkeessa projektinjohtopalvelusta ja tuottaa kaikki työmaatoiminnot.

Lisätietoja hankkeesta ja projektinjohdosta tapiolanfeenix.fi ja maxbuild.fi -nettisivuilta.

HAEMME SEURAAVIA VAHVISTUKSIA FEENIX-TIIMIIMME:

Työmaainsinööri

Työmaainsinöörinä vastaat Tapiolan Feenix-hankkeen tuotannon suunnitteluun, aikataulutukseen, kustannushallintaan sekä lisä- ja muutostöihin liittyvistä tehtävistä. Työnkuva voidaan rakentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäviä tässä upeassa hankkeessa, jossa sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja syventää osaamistasi. Edellytämme soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta tuotanto-/työmaainsinöörin tehtävistä.

Työvaihemestari

Työvaihemestarina johdat oman vastuualueesi toimintaa huolehtien työturvallisuudesta. Varmistat järjestelmällisellä ja suunnitelmallisella työskentelyotteellasi vastuualueesi tuloksellisen ja aikataulun mukaisen toteutuksen sekä laadukkaan työnjäljen. Edellytämme soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta työvaihemestarin tehtävistä.

Tarjoamme monipuoliset ja haasteitakin sisältävät työtehtävät kattavalla perehdytyksellä kansainvälisessä organisaatiossamme, jossa apunasi on tiivis joukko asiantuntijoitamme.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen rekry@maxbuild.fi pikimmiten, kuitenkin viimeistään 31.05.2021. Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Kristo Herold puh. 040 550 4371 arkisin klo 8–16.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi