Kokeile kuukausi maksutta

Työmaapäällikkö

Ruuffi Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 9.9.2022 Hae viimeistään 14.10.2022

Työmaapäällikkö pääkaupunkiseudulle

Katepal Kattaja -verkostoon kuuluva Ruuffi Oy hakee joukkoonsa työmaapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun vesikattokohteisiin.

Etsimme toimeen tarttuvaa ja jo aikaisempaa kokemusta omaavaa työmaapäällikköä tukemaan kattotyömaidemme onnistumista.

Tulet toimimaan kattotyömaan kokonaisvastuullisena työnjohtajana. Huolehdit mm. työmaan laadullisesta ja operatiivisesta johtamisesta työturvallisuutta unohtamatta. Huolehdit yhdessä työmaan muun henkilöstön kanssa aikataulusta, hankinnoista ja kustannusten seuraamisesta. Luonnollisesti työmaan henkilöstöhallinta, arjen työn johtaminen ja resursointi kuuluvat tehtäviisi. Huolehdit, että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Huolehdit ja varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan – unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta.

Sinulla on kokemusta bitumikattourakoinnista. Voit olla pitkän työnjohtokokemuksen omaava alan konkari tai kokenut bitumieristäjä, joka haluaa kehittyä uusiin vastuullisiin tehtäviin. Sinulla on hyvät projektinjohto- ja vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme mielekkään ja monipuolisen toimenkuvan, kokeneista ammattilaisista muodostuvan tiimin johdettavaksi sekä kilpailukykyisen palkan.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö jokin mietityttämään? Kysy lisätietoja toimitusjohtaja Matti Palanderilta 0400 756 460 tai projektipäällikkö Mikko Vierimaalta 041 4313 987.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 14.10.2022 mennessä osoitteeseen matti.palander@ruuffi.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi