Kokeile kuukausi maksutta

Työmaapäällikkö betonitöihin

Skanska
Sijainti Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 8.3.2022 Hae viimeistään 27.3.2022

Haemme kokenutta työmaapäällikköä Kuopioon

Kanssamme teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä; Olemme mukana monenlaisessa aina väylä- ja tunnelihankkeista katu- ja kunnallisteknisiin kohteisiin, laitosrakentamishankkeista teknisiin koneistotöihin ja tunneleista maanalaisiin suurhankkeisiin. Toteutamme esimerkiksi Kakolanmäen jätevedenpuhdistamon uuden UV-laitoksen Turussa ja Sulkavuoren keskuspuhdistamon mittavan prosessiputkisto ja koneistourakan Tampereella.

Työmaapäällikkönä johdat töitä Kuopiossa käynnistyvällä kohteella. Yhdessä tiimin kanssa hoidat betonirakenteita, elementtien asennusta ja maanrakennustöitä. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Esihenkilönä varmistat, että ammattitaitoinen tiimisi menestyy kulloisellakin hankkeella. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, rakennuttajakonsulttien, suunnittelijoiden ja aliurakoitsijoiden kanssa projektien edistämiseksi. Vastuullasi on myös huolehtia meille erityisen tärkeistä asioista: ympäristöstä ja työturvallisuudesta. Ensimmäinen kohteesi on Kuopiossa, minkä lisäksi tehtävä saattaa sisältää ajoittaista matkustamista myös muualle Suomeen. Sitoutunut tiimimme tukee sinua tehtävässäsi, minkä lisäksi tehtävää voidaan tarkentaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tulosyksikön johtaja Jarno Arkko (p. 050 336 1646, jarno.arkko@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi