Työmaapäällikkö infrarakentamiseen Iletekniikka Oy:lle

Enersense
Sijainti Turku
Päivämäärät Julkaistu 1.3.2021 Hae viimeistään 21.3.2021

Haemme Iletekniikalle työmaapäällikköä infrarakentamisen kohteisiin. Edellytämme, että sinulla on rakennusmestarin/-insinöörin tutkinto (AMK/DI) sekä vastaavan työnjohtajan pätevyys.

Iletekniikka on toiminut vuodesta 2006 ja tämän vuoden arvioitu liikevaihto on yli 4 M€. Iletekniikka on nykyaikainen yritys, jossa on käytössä uudet tekniikat mm. 3D-mallinnus ja 3D-koneohjaus. Toimisto sijaitsee Turussa osoitteessa Rieskälähteentie 70.

Työnkuvasi: Kohteet ovat uusien sekä saneerattavien asuinalueiden rakentamista (sisältäen kunnallistekniikan, kadunrakentamisen, asfaltointi- ja vihertyöt) sekä taloyhtiöiden piha-alueiden ja salaojien saneerauksia. Iletekniikka tekee myös vaativia vesihuoltotöitä. Kohteet sijaitsevat Varsinais-Suomessa pääosin, mutta toivomme matkustusvalmiutta Satakunnan alueelle ja PK-seudulle. Vastuullasi on infrarakentamisen töiden johtamisen lisäksi perehdytykset, työnajan seuranta, laskutus, raportointi ja aliurakoitsijoiden hallinta. Hiljaisempana aikana olet valmis tekemään urakkalaskentaa ja uusasiakashankintaa.

TYÖTEHTÄVÄ: Työmaapäällikkö
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Varsinais-Suomi
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Iletekniikka Oy:n kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:

– Olet koulutukseltasi rakennusmestari/-insinööri (AMK/DI)
– Sinulla on vastaavan työnjohtajan pätevyys
– Aikaisempaa kokemusta vastaavan tyyppisistä kohteista
– Työskentelet itsenäisesti ja osaat johtaa porukkaa hyvässä hengessä
– Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä
– Hyvät IT-taidot, yrityksessä on 3D-mallinnus käytössä
– Sujuvaa suomen kielen taitoa

MITÄ ME TARJOAMME:

-Hyvän perehdytyksen ja mukavan porukan tuen
-Osaamistasi vastaavan palkan
-Nykyaikaiset työvälineet ja pakettiauton työsuhde käyttöön

Rekrytointia hoitaa Enersense ja kaikki yhteydenotot Enersensen kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Sonja Vainio, 040 508 5162 tai sonja.vainio@enersense.com, Juho Palosaari, 050 514 9958 tai juho.palosaari@enersense.com. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä tai lähettämällä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 21.3.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun heti ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi