Työmaapäällikkö, Työnjohtaja

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 6.3.2020 Hae viimeistään 15.3.2020

Innostu infrasta – tule:

työmaapäälliköksi

Tampereen Infran Kunnossapitopalveluihin.

Vastuualueellesi kuuluu Tampereen kaupungin monipuoliset viheralueiden ylläpitotyöt. Sinulla on hortonomin (AMK tai YAMK) koulutus tai vastaava ja kokemusta viheralan esimiestehtävistä.

Työmaapäällikkönä vastaat infra-alan kunnossapitoprojektien suunnittelusta ja taloudellisesta, laadullisesta ja tavoitteellisesta läpiviennistä vastuualueellasi. Tehtäviisi kuuluu aikataulujen ja resurssien suunnittelu sekä kustannusten hallinta, seuranta ja raportointi. Toimit esimiehenä puutarhureille sekä puisto- ja puutarhatyöntekijöille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja johtamis ja esimiestaitoja sekä hyviä ICT-taitoja. Olet esimiehenä jämäkkä, johdonmukainen ja kannustava. Sitoudut tehtäviisi etkä pelkää toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia. Hoidat tehtäväsi itsenäisesti ja aloitteellisesti ja olet asenteeltasi kehittämismyönteinen. Sinulta löytyy paineensietokykyä, päätöksentekokykyä ja joustavuutta sekä halua kehittyä urallasi eteenpäin. Eduksi katsomme hankintalain, työturvallisuuslain sekä kunnossa- ja puhtaanapitolain keskeisen sisällön sekä yleisten sopimusehtojen ja infra-alan laatuvaatimusten tuntemisen.

työmaapäälliköksi

Tampereen Infran Rakentamispalveluihin.

Rakentamispalvelut vastaa katujen, viheralueiden ja verkostojen rakentamisesta. Rakentamispalveluissa pääset rakentamaan kokonaisten kaava-alueiden lisäksi yksittäisiä katuja, vesihuoltoverkostoja, kevyenliikenteenväyliä sekä muita kunnallisteknisiä järjestelmiä.

Työmaapäällikkönä vastaat infra-alan rakentamisprojektien läpiviennistä laadulliset ja taloudelliset tavoitteet huomioiden. Tehtäviisi kuuluu aikataulujen ja resurssien suunnittelu sekä kustannusten hallinta ja seuranta. Työmaapäällikkönä toimit esimiehenä infrarakentajille ja alaisuudessasi toimii myös työmaasta riippuen iso joukko auto- ja konekuljettajia. Vastaat myös kohteiden työturvallisuudesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja johtamis ja esimiestaitoja sekä hyviä ICT-taitoja. Olet esimiehenä jämäkkä, johdonmukainen ja kannustava. Sitoudut tehtäviisi etkä pelkää toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia. Hoidat tehtäväsi itsenäisesti ja aloitteellisesti ja olet asenteeltasi kehittämismyönteinen. Sinulta löytyy paineensietokykyä, päätöksentekokykyä ja joustavuutta sekä halua kehittyä urallasi eteenpäin.

Tehtävässä vaaditaan soveltuvaa insinöörin tutkintoa tai rakennusmestarin tutkintoa pidemmällä työkokemuksella.

työnjohtajaksi

Tampereen Infran Rakentamispalveluihin.

Työnjohtajana toimit työmaapäälliköiden apuna erilaisissa infrarakennushankkeissa ja vastaat rakentamisprojektien tehokkaasta läpiviennistä laadulliset ja taloudelliset tavoitteet huomioiden. Tehtäviisi kuuluu aikataulujen ja resurssien suunnittelu yhdessä työmaapäällikön kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa asennetta johtaa työmaita tehokkaasti ja taloudellisesti. Sitoudut tehtäviisi etkä pelkää toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia. Hoidat tehtäväsi itsenäisesti ja aloitteellisesti ja olet asenteeltasi kehittämismyönteinen. Sinulta löytyy paineensietokykyä, päätöksentekokykyä ja joustavuutta sekä halua kehittyä urallasi eteenpäin. Eduksi katsotaan pitkä kokemus työmaatyöskentelystä.

 

Tule mukaan osaavaan porukkaamme rakentamaan Tampereen uutta Infraa – luvassa on mielenkiintoisia haasteita rotvallin molemmin puolin!

Katso video https://youtu.be/6mdb3hI7daY. Meillä työmaat sijaitsevat lähellä, kun toiminta on Tampereen alueella. Työaikasi on säännöllinen ja saat tehdä todella monipuolisia töitä eri työkohteissa. Tarjoamme Sinulle uralla etenemismahdollisuuksia sekä hyviä henkilöstö- ja lomaetuja. Lisätietoja tehtävistä saat soittamalla Eezy Personnel Oy, konsultti Ari Juvonen, p. 03 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 15.3.2020 mennessä www.personnel.fi -sivujen kautta.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi