Työnjohtaja

Lehto Tilat Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 7.5.2021 Hae viimeistään 31.5.2021

Haluatko oppia toimitilarakentamisen uusia ja tehokkaampia rakentamisen toimintatapoja? Liity edelläkävijän tiimin nyt!

Haemme Työnjohtajaa/Aluevastaavaa Lehto Tilat Oy:lle, ensimmäinen tuleva työmaasi sijaitsee Helsingin keskustassa. Kyseessä on toimitilarakentamisen uudiskohde. Pääset aloittamaan työnjohtajana ja/tai aluevastaavana, runko- ja MR-kokemuksesta on erityistä etua. Tehtävä on vakituinen ja aloituksen voimme sopia joustavasti.

Lehto haluaa uudistaa perinteisen rakentamisen ja tehdä siitä laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista.  Emme ole perinteinen urakointiyhtiö – haluamme intohimoisesti tuottaa asiakkaalle kustannus- ja aikatauluhyötyjä, ravistelemme alaa uudistamalla ummehtuneita ja tehottomia rakentamisen käytäntöjä. Digitaalisuus ja innovaatiot eivät ole jääneet puheen tasolle.

Lehto Tilat Oy vastaa konsernimme toimitilarakentamisesta. Tutustu toimintaamme tarkemmin www.lehto.fi.

Työnjohdossa Lehdolla
Vastaat työvaiheiden turvallisesta toteuttamisesta ajallisten, laadullisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Johdat työvaihetta talousohjatun rakentamisen toimintamalliimme perustuen ja johtamisellasi varmistat, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat toteuttaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja tuloksellisesti.

Olethan yritteliäs ja tunnollinen tyyppi, jonka käsissä työmaa etenee jouhevasti. Mikäli löydät itsestäsi ennakkoluulottoman asenteen ja halua oppia uutta sekä olla mukana tehostamassa perinteisiä rakentamisen toimintatapoja, ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Etsimme henkilöä, jolla on…
– rakennusmestari- tai -insinööritutkinto
– aiempaa kokemusta toimitilarakentamisen työnjohdon tehtävistä
– työhön sitoutuva ja yritteliäs asenne sekä motivaatio uuden oppimiseen
– perustason tietoteknistä osaamista ja sujuva suomen kielen taito
– kiinnostusta rakentamisen digitaalisiin ratkaisuihin

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, tulospalkkiomahdollisuuden ja ison konsernin muut kattavat henkilöstöedut. Kaupan päälle saat nauttia kattavasta perehdytyksestä, mutkattomasta tiimihengestä, matalasta hierarkiasta ja edelläkävijä-kulttuurista. Konsernimme työskentelykieli on suomi, muusta kielitaidosta on etua.

Olethan yhteydessä!
Jos olet kiinnostunut ja kaipaat lisätietoja, voit soitella suoraan tuotantojohtajallemme Timo Arposelle p. 040 553 9950 tai työpäälliköllemme Jari Pekkalalle p. 040 485 3771.  Lähetähän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta – haku päättyy 31.5.2021 eli toimithan nopeasti.

Hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi