Kokeile kuukausi maksutta

Työnjohtaja

HTM Yhtiöt Oy
Sijainti Heinola
Päivämäärät Julkaistu 20.4.2022 Hae viimeistään 10.5.2022

TYÖNJOHTAJA

HTM yhtiöt Oy:n Heinolan liiketoimintayksikössä valmistamme betonipaaluja ja -elementtejä, raudoitteita sekä raudoite-elementtejä rakennusliikkeille ja asiakasyrityksille. Tämän lisäksi tuotamme erilaisia puolivalmisteita yhtiön sisäiseen käyttöön ja osallistumme yhtiön omiin investointeihin liittyviin projektiluonteisiin hankkeisiin.

Tuotantomme kasvaessa vauhdilla etsimme nelihenkiseen rakennusalan ammattilaisista koostuvaan tiimiimme vahvistusta.

Työnjohtaja toimii osana tiivistä työyhteisöä ja päivittäiset työtehtävät koostuvat muun muassa tuotannonsuunnitteluun ja johtamiseen sekä logistiikkaan liittyvistä toiminnoista.

Tarkempi työnkuva muotoutuu henkilön taustan ja osaamisen perusteella. Teknillinen koulutus ja kokemus projektiliiketoiminnasta katsotaan hakijan eduksi ja parantaa menestymismahdollisuuksia työssä.

Mikäli haluat olla mukana dynaamisen perheyrityksen kasvussa ja kehityksessä, täällä sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä yrityksen mukana todelliseksi moniosaajaksi.

Kysy lisätietoja Johtaja Matti Norvapalolta puh. 050 5055 700.

Hakemukset 10.5.2022 mennessä Kati Rättö kati.ratto@htmyhtiot.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi