Työnjohtaja asunto- ja toimitilakohteille

Skanska
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 19.4.2021 Hae viimeistään 2.5.2021

Haemme työnjohtajaa Pirkanmaalle

Rakennamme esimerkiksi luontoa syleileviä koteja yli 5000 asukkaalle Tampereen Härmälänrantaan ja ympäristövastuullisesti tuotettuja koteja Ranta-Tampellan Kaplaniin. Lisäksi tiimillämme on työn alla yhtenäiskoulu Virroille, hotelli Ilveksen saneeraus, Nokian hyvinvointikeskus ja Ahveniston sairaala.

Työnjohtajana johdat tiimisi ja aliurakoitsijoiden töitä osana isompaa projektitiimiä asuinrakentamis ja/tai toimitilahankkeilla (uudis- ja saneerauskohteita). Vastaat omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Työnkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Ensimmäisessä projektissasi vastuualueesi sisätyövaiheen työt. Työskentelet ensisijaisesti Pirkanmaalla, mutta olet myös tarvittaessa valmis matkustamaan. Saat mahdollisuuden osallistua rakennushankkeen eri toteutusvaiheisiin. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana.

Mitä toivomme sinulta?

  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä
  • riittävää suomen kielen taitoa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta 2.5.2021 mennessä. Tulosyksikön johtaja Perttu Pitkälä (p. 040 571 2799, perttu.pitkala@skanska.fi) ja työpäällikkö Pasi Taatila (p. 040 734 7764, pasi.taatila@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projektistamme. Ota yhteyttä! Tehtävä täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi