Kokeile kuukausi maksutta

Työnjohtaja ja työmaainsinööri

Hartela
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 23.8.2022 Hae viimeistään 16.9.2022

TYÖNJOHTAJA JA TYÖMAAINSINÖÖRI LAHDEN YKSIKKÖÖN

Haluatko nukkua yösi rauhassa, ja olla hereillä ollessasi ylpeä tekemästäsi työstä? Tänään ja huomenna. Me Hartelassa teemme työmme niin hyvin, että jokainen voi olla ylpeä siitä mitä tekee. Rakennamme laadukkaasti ja kestävästi uusia koteja. Paikkoja, joilla on ihmisille oikeasti merkitystä ja joista voimme ylpeydellä todeta että me teimme sen.

Etsimme nyt Lahden toimipisteeseemme työnjohtajaa ja työmaainsinööriä.

Tulevat työtehtäväsi: 

Työnjohtajana vastaat itsenäisesti vastuullasi olevien työvaiheiden ennakkosuunnittelusta ja työnjohdosta, aliurakoitsijoiden ohjauksesta ja kustannustavoitteiden saavuttamisesta sovittuja aikatauluja noudattaen. Vastaat turvallisesta työskentelystä työmaalla. Toimit Lahden yksikön rakennushankkeissa, joita on Lahdessa, Mäntsälässä ja Järvenpäässä.

Työmaainsinöörinä tuet ja avustat projektihallinnassa siten, että projektille asetetut tavoitteet saavutetaan. Tämä tarkoittaa suunnittelun ohjaamista, aikataulutusta, kustannusraportointia ja hankinnoissa avustamista sovittuja toimintatapoja noudattaen. Pidät osaltasi huolen turvallisesta työskentelystä työmaalla. Toimit Lahden yksikön rakennushankkeissa, joita on Lahdessa, Mäntsälässä ja Järvenpäässä.

Odotamme sinulta:

Rakennusalan soveltuvan koulutuksen lisäksi edellytämme sinulta oma-aloitteisuutta, suunnitelmallisuutta, jämäkkyyttä ja aitoa halua tehdä töitä. Olet luotettava ammattilainen jolle työn laatu on tärkeää. Olet luonteeltasi tiimipelaaja ja johdat omalla esimerkilläsi. Sinulla on jo aikaisempaa työmaakokemusta ja halu kehittyä työssäsi.

Mitä tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin kasvavassa yhtiössämme sekä hyvät henkilöstöedut. Henkilöstömme hyvinvointi ja työkyky on meille ensiarvoisen tärkeä asia, ja panostamme tähän esimerkiksi laadukasta johtajuutta kehittämällä. Tarjoamme lisäksi henkilöstöllemme osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten kautta vuosittain laajalla valikoimalla. Meillä saat olla oma itsesi ja vaikuttaa aidosti omaan työhösi kannustavassa ilmapiirissä. Tule rakentamaan kanssamme hyvää huomista. Myös itsellesi.

Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteessa rekrytointi@hartela.fi Haku on voimassa 16.9.2022 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua. Lisätietoja tehtävästä antaa: Tuomas Ruponen ke 31.8. klo 12-13.00 ja ke 14.9. klo 12-13.00, 050 444 1109.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi