Työnjohtaja ja työmaapäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 28.5.2019 Hae viimeistään 14.6.2019

Työnjohtaja ja Työmaapäällikkö Tampereelle

Haemme nyt asiakaslähtöistä ja uudistushenkistä työmaapäällikköä käynnistyvään Ranta-Tampellan kerrostalokohteeseemme sekä työnjohtajaa aluksi osallistumaan jo käynnissä olevaan kerrostalokohteeseemme, josta siirtyminen Ranta-Tampellan uuteen korttelikohteeseen

Työmaapäällikkönä vastaat rakennusprojektien toteutuksen ennakkosuunnittelusta, työmaavaiheen johtamisesta ja koordinoimisesta. Keskeisiin tehtäväalueisiin kuuluvat rakentamispalvelujen hankkiminen ja johtaminen osaurakoina oman työmaajohdon avulla. Tehtävänäsi on myös työmaatoteutuksen suunnittelu ja valmistelu yhteistyössä hankinnan ja työpäällikön kanssa. Näiden lisäksi vastaat rakennusvaiheen osaurakoiden ennakkosuunnittelusta, koordinoimisesta sekä tuotantotehokkuuden parantamisesta yhteistyössä alihankkijoiden kanssa. Työmaaorganisaation johtaminen sekä uuden toimintamallin kehittäminen kuuluvat myös keskeisiin työtehtäviisi. Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (DI tai AMK) tai opistotutkintoa, sekä usean vuoden kokemusta monipuolisesta rakentamisen johtamisesta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää syvällistä ymmärrystä rakentamisprosesseista, hyvää tuntemusta keskeisistä urakkamuodoista, rakennushankkeen johtamisesta sekä rakentamisen sopimuskäytännöistä ja -ehdoista. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat myös ehdoton edellytys sujuvaan työskentelyyn muun työmaan johdon, yhteistyökumppaneiden sekä sisäisten asiantuntijoiden kanssa.

Työnjohtajan tehtävässä toimit työmaapäällikön alaisuudessa ja tehtäväalueisiisi kuuluvat mm. työmaatoteutuksen ennakkosuunnittelu ja valmistelu, työvaiheiden toteutuksen johtaminen ja koordinointi sekä omien työvaiheiden kustannusten hallinta. Teet yhteistyötä työmaapäällikön ja hankinnan kanssa, osallistut uuden toimintamallin kehittämiseen ja olet tärkeässä roolissa varmistamassa, että asiakkaalle rakennetaan virheetön koti. Työssäsi teet yhteistyötä myös myynnin ja asiakaspalvelun kanssa. Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta, esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Etsimällämme henkilöllä on myös useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä rakennusalalta sekä kykyä johtaa sekä organisoida rakennustyömaata. Arvostamme asiakas- ja markkinalähtöistä lähestymistapaa työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja eri sidosryhmien kanssa. Hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot ovat myös edellytys sujuvaan työskentelyyn muun työmaan johdon, yhteistyökumppaneiden sekä sisäisten asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävissä pääset vaikuttamaan rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa muutosta alalle: virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia koteja. Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja tiimihenki.

Tervetuloa joukkoomme, saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja rakentaa tulevaisuuttasi.

Hae avoinna olevia tehtäviä mahdollisimman pian alla olevista linkeistä, kuitenkin viimeistään 14.6.2019.

Hae avoinna olevaa työnjohtajan tehtävää >

Hae avoinna olevaa työmaapäällikön tehtävää >

Join our journey

Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen Työpäällikkö Janne Ranta, +358407132819, janne.ranta@bonava.com.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi