Työnjohtaja ja vastaava työnjohtaja, leikkivälinepalvelu

Päivämäärät Julkaistu 4.2.2020 Hae viimeistään 13.2.2020

STARA on Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos – rakentamisen, ympäristönhoidon ja logistiikan moniosaaja. Pidämme Stadista huolta 1 400 työntekijän voimin. Liikevaihtomme on 235 M€. www.hel.fi/stara

Työnjohtaja ja vastaava työnjohtaja, leikkivälinepalvelu (2 tehtävää)

Olemme luotettava ja sitoutunut kaupungin oma palveluntuottaja. Inspiroiva tehtävämme on rakentaa ja hoitaa Helsinkiä, Suomen pääkaupunkia. Haluamme kehittyä työssämme jatkuvasti.

Haemme nyt vakituisiin työsuhteisiin leikkivälinepalveluun työjohtajaa ja vastaavaa työnjohtajaa. Tule pitämään kanssamme huolta kaupungin rakennuskannasta!

Rakentajamme ovat erikoistuneet etenkin Helsingin kaupungin rakennusten korjaamiseen ja käytön aikaiseen remontointiin. Monet arvorakennusten ja erikoisrakenteiden korjaukset sekä entisöinnit ovat Staran käsialaa.

Mitä teet?

Vastaavana työnjohtajana ja työnjohtajana vastaat piharakennustyömaista. Seuraat, raportoit ja vastaat niiden taloudellisesta tuloksesta. Esimiehenä koordinoit töitä, järjestät tarvittavat resurssit ja vastaat työturvallisuudesta. Tiimissäsi on kaudesta riippuen noin 2-10 työntekijää. Lisäksi vastaat aliurakoitsijoiden työsuorituksista.

Vastaavana työnjohtajana vastuullesi sisältyy myös viranomaisten, asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa tehtävä yhteistyö.

Kuka olet?

Työnjohtajan tehtävään olet suorittanut soveltuvan toisen asteen koulutuksen rakennus- tai viheralalta ja sinulla on työkokemusta piha- tai infrarakentamisen työnjohtotehtävistä. Vastaavan työnjohtajan tehtävään sinulla tulee olla vähintään AMK-tutkinto suoritettuna.

Työntekijänä olet sitoutunut, asiakaslähtöinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet myös oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn sekä haluat kehittää itseäsi.

Sinulla tulisi olla ajokortti sekä kokemusta pihatöistä ja leikkivälineistä. Eduksesi on, jos sinulla on hyvät tietotekniset taidot.

Työsuhteen aloitus sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka: vastaava työnjohtaja 3230 €/kk ja työnjohtaja 2860,66 €/kk.

Mitä Stara tarjoaa sinulle?

Tarjoamme vaihtelevan tehtävän Helsingin omassa palvelutuotannossa. Me teemme Helsingistä yhä toimivamman ja viihtyisämmän.

Luomme myös reilumpaa maailmaa, sillä harmaan talouden torjunta, eettiset hankinnat ja ympäristöstä huolehtiminen ovat työmme arkea.

Starassa on tilaa kasvaa ja kehittyä. Tuemme henkilöstömme osaamista uran kaikissa vaiheissa.

Olemme koulutusmyönteinen talo, joka pitää huolta työntekijöistään.

Työturvallisuus on tärkeä osa toimintaamme. Tavoitteemme on aina nolla tapaturmaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja, Teemu Linna, puh. 09 3102 9824 (klo 11-14.30), teemu.linna@hel.fi

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera 13.2. klo 16 mennessä Helsingin kaupungin rekrytointipalvelun sivulla www.helsinkirekry.fi, työavain on STARA-05-1-20

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi