Työnjohtaja, projektipäällikkö

Hartela
Sijainti Lahti
Päivämäärät Julkaistu 13.8.2021 Hae viimeistään 27.8.2021

Haemme Lahden yksikköön Lahden ja Järvenpään projekteihin

työnjohtajaa

Työnjohtajana toimit Lahden yksikön rakennushankkeissa, joita on Lahdessa ja Järvenpäässä. Huolehdit, että työmaa etenee suunnitelman mukaisesti aikataulussa ja talousarviossa turvallisuus ja laatu huomioiden. Työskentelyotteiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuullinen ja asiakaskeskeinen. Koulutukseltasi olet esimerkiksi rakennusmestari tai rakennusinsinööri. Osaat hyödyntää työssäsi nykyaikaisia johtamis- ja tietoteknisiä taitoja.

projektipäällikköä

Projektipäällikkönä toimit Lahden yksikön rakennushankkeissa, joita on Lahdessa ja Järvenpäässä. Tehtävässä johdat mielenkiintoisia rakennushankkeitamme kokonaisvaltaisesti suunnitteluvaiheesta tuotantoon ja aina takuutarkastuksiin asti. Saatat olla hakemamme henkilö, jos kykenet hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia ja sinulla on ymmärrys rakennusprojektin kustannus- ja aikatauluhallinnasta. Hoidat projektit pitkäjänteisesti loppuun saakka ja suhtaudut vastoinkäymisiin ratkaisukeskeisesti. Haluat myös ymmärtää asiakasta ja tuottaa hänelle lisäarvoa. Koulutukseltasi olet esimerkiksi rakennusinsinööri tai DI. Osaat hyödyntää työssäsi nykyaikaisia johtamis- ja tietoteknisiä taitoja.

Hartela kuuluu suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin. Olemme suomalainen, ihmisen kokoinen perheyhtiö. Rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Työllistämme noin 600 rakentamisen ammattilaista. Arvojamme ovat aloitteellisuus, asiakasläheisyys ja ammattiylpeys ja noudatamme toiminnassamme kestävän kehityksen periaatteita.

Hartela tarjoaa sinulle innostuneen ja tuloshakuisen tiimin. Mukavien työkavereiden lisäksi meillä on huippumielenkiintoisia projekteja. Olemme ketterä perheyritys, joka tarjoaa suuren rakennuskonsernin tehokkaat järjestelmät ja kehitysmahdollisuudet. Hartelassa panostetaan henkilöstön hyvinvointiin tarjoamalla liikunta- ja kulttuurietuuksia, laajalla terveysturva- ja vapaa-ajan sairauskuluvakuutuksella sekä kehittämällä laadukasta johtajuutta.

Lähetä hakemus palkkatoiveen kera mahdollisimman pian osoitteeseen: rekrytointi@hartela.fi. Haku on auki 27.8.2021 asti, mutta käsittelemme hakemuksia heti niiden saavuttua. Lisätiedot Tuomas Ruponen ti 17.8. klo 9-10.00 ja to 19.8. klo 9-10.00, 050 444 1109.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi