Työnjohtaja toimitilojen rakentamiseen, Rakennus Future Oy

Päivämäärät Julkaistu 18.9.2019 Hae viimeistään 29.9.2019

Rakennus Future Oy on perustettu 1989 ja liikevaihtomme oli vuonna 2018 n. 7 m€. Osaamisen pääalueita ovat paikalle rakennettavat koulut, palvelutalot ja päiväkodit. Rakennus Futuren toimisto, varasto ja korjaamotilat sijaitsevat Vantaalla, josta käsin hoidamme yrityksemme tarjouslaskennan, suunnittelun ja hankinnat.

Rakennus Futuren henkilöstö koostuu pääosin omista, pitkäaikaisista työntekijöistä, joita listoillamme on noin 30. Rakennus Future oli mukana 2019 Kehäkukka Arkkitehtuuripalkinnon saaneessa hankkeessa ja Futuren rakentama Vaaralan puiston päiväkoti on yhtenä ehdokkaana Arkkitehtuurin Finlandia palkinnon saajaksi vuonna 2019.

Haemme nyt työnjohtajaa. Voit olla alalla nuorempikin tekijä tai vaihtoehtoisesti jo kokenut konkari. Työnkuva on mahdollista räätälöidä osaamisesi pohjalta. Ensimmäisen työmaan teet yhdessä yrityksen omistajan kanssa. Vastuullasi on perehdytykset, TR- mittaukset, työmaapäiväkirja, suunnittelijoiden opastaminen ja työnjohto. Vastuuta saat sen mukaan, kun olet valmis ottamaan.

TYÖTEHTÄVÄ: Työnjohtaja, uudisrakentaminen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Pääkaupunkiseutu
TYÖN KESTO: Aloitus on sopimuksen mukaan. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksen kanssa.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
  • Soveltuvaa koulutusta: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
  • Olet ehtinyt toimia pari vuotta työnjohdon tehtävissä.
  • Neuvottelutaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä.
  • Tuntemusta rakennusalan säännöistä ja määräyksistä.
  • Alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöjä.
MITÄ TARJOAMME:
  • Hyvän porukan tuen ja perehdytyksen
  • Mielenkiintoisia kohteita Vantaalla
  • Vapaa-ajan sairausvakuutuksen
  • Kuntosalikortin ja yhteisiä harrastusporukoita

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 29.9.2019.

Tunnetko jo Värväämö Agentin? Värväämö Agentti on palvelu, joka etsii rakennusalan toimihenkilöille kiinnostavimmat työmahdollisuudet satojen yritysten joukosta. Tutustu ja katso kaikki avoimet työpaikkamme tästä linkistä!

Hae tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi