Kokeile kuukausi maksutta

Työnjohtaja / vanhempi työnjohtaja

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 22.9.2022 Hae viimeistään 25.9.2022

Haemme työnjohtajaa / vanhempaa työnjohtajaa Ruskeasuon raitiovaunu- ja bussivarikko -hankkeelle Helsinkiin.

OIemme mukana monessa aikamme kiinnostavimmista hankkeista, kuten rakentamassa Ruskeasuolle raitiovaunu- ja bussivarikon. Valmistuttuaan varikko tulee olemaan Helsingin raitioliikenteen päävarikko uudistettavan Koskelan varikon ohella. Tuttavallisemmin RUHA:na tunnettu hanke tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä niin infra- kuin talonrakentajillekin.

Työnjohtajana johdat ja vastaat omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti aluevastaavan alaisuudessa ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastuullasi on aliurakoitsijoiden urakkasopimuksien mukaisten töiden toteutuminen yhdessä aluevastaavan kanssa. Laadit tarvittavat tehtäväsuunnitelmat onnistuksesi työssäsi. Osallistut aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä muihin tuotannon palavereihin oman tehtävän osalta.

Project Manager/Työpäällikkö Mikko Stenius (p. 040 8409 058, mikko.stenius@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä
  • riittävää suomen kielen taitoa.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi