Työnjohtaja, Vastaava Mestari ja Työmaainsinööri

Päivämäärät Julkaistu 5.9.2018 Hae viimeistään 30.9.2018

Oy Rakennuskultti Ab on vuonna 1988 perustettu vakavarainen yritys. Yritys on erikoistunut monipuoliseen uudis- ja korjausrakennusurakointiin. Espoon toimistolla työskentelee noin 20 hengen motivoitunut toimihenkilöporukka. Viime vuonna Rakennuskultin liikevaihto oli noin 20 miljoonaa euroa.

Rakennuskultissa on lähiaikoina alkamassa useita mielenkiintoisia projekteja pääkaupunkiseudulla, jonka vuoksi etsimme yritykseen osaajia seuraaviin vakituisiin työtehtäviin. Klikkaa, tutustu ja hae!

Työnjohtajan tehtävä (2 paikkaa) soveltuu sinulle, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta työnjohdon tehtävistä ja haluat edelleen kehittyä alallasi kovaksi osaajaksi. Työnjohtajille on töitä tarjolla niin uudis- kuin saneerauskohteissa.

Voisit olla etsimämme Vastaava Työnjohtaja, jos sinulla on vastaavan pätevyys PK-seudulla tai sinulle on kertynyt 4 vuotta työnjohdon kokemusta ja olet valmis ottamaan seuraavan askeleen urallasi vastaavan mestarin tehtävään.

Työmaainsinöörin tehtävä soveltuu esimerkiksi vasta koulusta valmistuvalle, jonkin verran käytännön työmaakokemusta omaavalle tekijälle. Työmaainsinöörin roolissa pääset näkemään projektin kaikki eri työvaiheet. Tehtävä sisältää yhteydenpitoa tilaajaan ja yhteistyökumppaneihin, toimisto- ja paperitöitä, aikataulu- ja kustannusseurantaa sekä raportointia.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Lisätietoja tehtävistä saat Värväämön Sonja Vainiolta, 040 508 5162 tai sonja.vainio@varvaamo.fi.

Hae heti, sillä tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haku päättyy 30.9.2018.

Värväämö tekee suorarekrytointeja ja henkilöstöpalvelua keskittyen rakennusalaan. Olemme tuoneet vahvasti esille meille tärkeitä arvoja ja uudistamme henkilöstöpalvelualaa. Liikevaihtomme oli viime vuonna 10,8 M€ ja vuoden sisällä kauttamme on saanut uuden työn jo yli 70 toimihenkilöä. Haemme parhaillaan ns. piilohakuna lukuisia osaajia eri rakennusalan yrityksiin. Soita meille, jos haluat kuulla lisää.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi