Kokeneita työnjohtajia asuntorakentamiskohteille

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 10.6.2020 Hae viimeistään 21.6.2020

Haemme kokeneita työnjohtajia asuntorakentamiskohteille pääkaupunkiseudulle.

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut.

Mitä pääset tekemään?

Pääset työskentelemään työnjohtajana alkaville tai jo käynnissä oleville uudiskohteille pääkaupunkiseudulla. Työskentelet aina osana isompaa projektitiimiä, ja hankkeen koon sekä kokemuksesi mukaan vastuullasi voi olla koko työmaa tai jokin sen osa-alue/vaihe. Huolehdit omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Varmistat, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita, ympäristöä ja työturvallisuutta.

Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun ja tehtäväsuunnitteluun liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi, kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Etelä-Suomen asuntorakentamisyksikössä rakennamme monimuotoisia kohteita Skanska Kodeille, Suomen merkittävimmille asuntorakennuttajille sekä useille kiinteistösijoittajille. Tilauskantamme on vahva, kuten myös tulevaisuuden näkymämme. Tälläkin hetkellä valmistelemme useita uusia aloituksia vuodelle 2020. Kannattaa hakea, koska hyvässä tiimissä ja työn touhussa tuskin pääsisit tylsistymään.

Mitä toivomme sinulta?
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • vähintään 5 vuoden kokemusta rakennusalalta, erityisesti työnjohtotehtävistä
  • riittävää suomen kielen taitoa
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen klikkaamalla Hae tätä paikkaa -linkkiä 21.6.2020 mennessä. Etelä-Suomen asuntorakentamisyksikön tulosyksiköiden johtajat antavat mielellään lisätietoja tehtävistä, projekteista ja tiimeistämme:

Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi