Työnjohtajia

Icopal Katto Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 18.9.2020 Hae viimeistään 1.10.2020

Haemme vedeneristysalan parhaiden tuotteiden ja ratkaisujen toteutukseen

TYÖNJOHTAJIA
Espoon toimipaikkaamme

Työnjohtaja vastaa uudis- ja saneerauskohteiden työmaiden käytännön toteutuksesta sovitun budjetin, aikataulun, laadun sekä työturvallisuuden mukaisesti. Osaat ohjata tehokkaasti työmaiden toimintaa ennakkosuunnittelusta luovutukseen. Ratkaiset tekniset kysymykset sekä järjestät tavarat ja asentajat oikeaan aikaan ja paikkaan, dokumentoit riittävästi hyödyntäen käytössämme olevia IT-järjestelmiä. Osaat toimia hyvässä yhteistyössä asiakkaidemme ja asentajatiimiemme kesken.

Tehtävissä edellytämme rakennusalan tuntemusta ja koulutusta, kokemusta rakentamisen tuotannosta, hyviä vuorovaikutustaitoja, aloitteellisuutta, vastuullisuutta ja halua kehittyä. Hyvän suomenkielen taidon lisäksi työssäsi on etua muusta kielitaidosta. Tehtävät edellyttävät liikkumista alueen työmailla ja asiakkaissa.

Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä, mahdollisuuden kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi, ammattitaitoisen organisaation tuen sekä erinomaiset tuotteet ja palvelut, vakituisen työsuhteen ja hyvät työsuhde-edut.

Ota yhteyttä! Odotamme vapaamuotoista hakemustasi 1.10.2020 mennessä BMI:n urasivujen kautta: bmigroup.com/fi/bmi-suomi/ura-ja-tyopaikat . Tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Jorma Tarsa, jorma.tarsa@bmigroup.com, puh. 040 830 5238.

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi