Työnjohtajia

VRP Rakennuspalvelut
Sijainti Keski-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 26.4.2021 Hae viimeistään 23.5.2021

Haemme Keski-Suomen alueen työmaille

Työnjohtajia

Työnjohtaja toimii vastaavan työnjohtajan ohjauksessa työmaalla toteuttaen kustannustietoista, ajallisesti hallittua ja laadukasta rakentamista. Odotamme sinulta halua ja asennetta kehittyä tehtävässä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Aikaisempi kokemus vastaavista työtehtävistä katsotaan eduksesi. Työturvallisuus on sinulle sydämen asia sekä lisäksi omaat suunnitelmallisen, laatutietoisen ja asiakaspalveluhenkisen tekemisen asenteen. Olet oma-aloitteinen, toimeen tarttuva sekä hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Työmailla johdat oman vastuualueesi ihmisiä ja ihmisten johtamisen kautta työvaiheita. Haemme työnjohtajaa alkaviin kohteisiimme Jyvässeudun alueella.

VRP:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa saat mahdollisuuden näyttää, käyttää ja osoittaa osaamistasi. Hyvän Rakentaja oppii myös itse uutta ja osaa jakaa taitoaan työympäristössään muille. Yrityksellämme ja henkilöstöllämme on hyvä maine ja olemme ammattitaidostamme ylpeitä. Kehitämme tapaamme toimia sekä työkalujamme määrätietoisesti – hyödynnämme tietomallia kohteissamme sekä kehitymme toimijana myös kantamalla vastuuta rakentamisen ja asumisen jalanjäljen hallinnassa.

Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä ja olla rakentamassa hyvää niin itsellesi kuin muille. Tarjoamme myös mahdollisuudet kouluttautumiselle työn ohessa sekä kehittyä uralla eteenpäin erilaisissa työtehtävissä.

VRP rakentaa Keski-Suomen alueella uusia asuntoja ja toimitiloja sekä korjaa vanhoja. Asuntorakentamisen puolella VRP:llä on projekteja alkamassa mm. Väinölänrannan, Kangasrinteen sekä Keljon alueilla. Tarjoamme monipuolista sekä pidemmällä aikajaksolla toteutuvaa työkantaa, ja monipuolisia työtehtäviä tuleville vuosille. Lisätietoja Kangasrinteen vahvistuneesta kaava-alueesta löydät: kangasrinne.fi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä ja VRP:stä saat VRP Keski-Suomi Oy:n työpäällikkö Miika Savolta p. 0400 364 841.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 23.5.2021 mennessä osoitteeseen miika.savo@vrp.fi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi