Kokeile kuukausi maksutta

Työnjohtajia

Skanska
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 18.2.2022 Hae viimeistään 13.3.2022

Haemme kahta työnjohtajaa käynnissä oleville asuntorakentamiskohteille Ouluun

Olemme mukana monessa aikamme ja alueemme kiinnostavimmista hankkeista. Rakennamme esimerkiksi Pohjois-Suomen suurimman asuinkohteen, kuuteentoista kerrokseen kohoavan Plaanatornin ja viihtyisän uuden asuinalueen Myllytullin alueelle Ouluun.

Työnjohtajana johdat tiimisi ja aliurakoitsijoiden töitä osana isompaa projektitiimiä asuin- ja/tai toimitilarakentamishankkeilla (uudis- ja saneerauskohteita). Vastaat omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Työnkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työskentelet aina osana isompaa projektitiimiä, ja hankkeen koosta sekä kokemuksestasi riippuen vastuullasi voi olla koko työmaa tai jokin sen osa-alue/vaihe. Tiimillämme on useita kohteita Oulun alueella, ja sovimme kanssasi yhdessä ensimmäisestä hankkeestasi. Saat mahdollisuuden osallistua rakennushankkeen eri toteutusvaiheisiin. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen.

Työpäällikkö Teemu Södö (p. 050 368 3532, teemu.sodo@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • arvojemme kokemista omaksesi
  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä
  • riittävää suomen kielen taitoa.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi