Kokeile kuukausi maksutta

Työnjohtajia

YIT
Sijainti Kokkola
Päivämäärät Julkaistu 8.5.2024 Hae viimeistään 26.5.2024

Etsimme työnjohtajia Kokkolan seudulle

”Onnistumiset rakennetaan yhdessä.” 

Oletko määrätietoinen tiiminvetäjä, joka nauttii, kun saa koko porukan tekemään hommia hyvällä meiningillä? Tule työnjohtajaksi Kokkolan seudulle.

Työnjohtajana toimit lähiesihenkilönä työmaalla omille työntekijöille ja johdat ja valvot myös aliurakoitsijoiden toimintaa. Vastaat oman vastuualueesi ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta sekä talouden seurannasta. Suunnittelet työvaiheaikataulut ja tehtävät sekä valvot niiden toteutumista yleisaikataulun mukaisesti. Erinomainen työturvallisuuskulttuuri on meille tärkeää, ja työnjohtajana näytät esimerkkiä työturvallisuuden johtamisessa, ennakkosuunnittelussa ja päivittäisessä toteuttamisessa.

Miksi YIT?

Tulevat kohteet Kokkolassa tarjoavat mielenkiintoista haastetta pidemmäksikin aikaa. Kokkolassa ja lähialueella on useita erilaisia rakennusprojekteja asumisesta teollisuuteen suunnitteilla, mikä tarjoaa alueella varsin hyvät potentiaaliset näkymät rakentamisen alalle.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä näyttämään ammattitaitosi monipuolisten hankkeiden parissa sekä syventämään osaamistasi kehittyvässä ja vastuullisesti toimivassa organisaatiossa, jossa on paljon mahdollisuuksia oman urakehityksen suhteen.

Tapamme toimia pohjautuu arvoihimme: arvostus, yhteistyö, luovuus ja intohimo. Ne ohjaavat meitä päivittäisessä työssämme menestymään yhdessä, luomaan uutta ja toimimaan eettisesti, kestävästi ja laadukkaasti. YIT:llä välitämme asiakkaistamme ja henkilöstöstämme. Johdamme esimerkillä, kuunnellen, kysyen, toisiimme luottaen, yhdessä ideoiden, menestyksestä iloiten ja virheistä oppien.

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Onnistut tässä tehtävässä, kun omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat ajatella taloudellisesti. Hahmotat kokonaisuuksia, kykenet ratkaisemaan eteen tulevia ongelmia ja johdat työt suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti maaliin asti.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari tai rakennusinsinööri) sekä aiempaa kokemusta työnjohtajan tehtävistä vähintään 3 vuodelta. Käytät sujuvasti erilaisia tietoteknisiä järjestelmiä ja hyödynnät niitä osana päivittäistä työtäsi.

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä, ota yhteyttä tuotantopäällikkö Pasi Juurakkoon, puh. 040 771 4620.

Hae tehtävään 26.5.2024 mennessä täältä > ja liity rautaisten osaajiemme joukkoon!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat