Työnjohtajia asuntorakentamiskohteille

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 19.4.2021 Hae viimeistään 9.5.2021

Haemme työnjohtajia pääkaupunkiseudun asuntorakentamiskohteille

Rakennamme esimerkiksi Helsingin Vuosaareen 24-kerroksisen tornitalon, jonka suunnittelussa on huomioitu vahvasti ympäristönäkökulmat. Rakennamme myös Espooseen Kauppakeskus Lippulaivan ja sen yhteyteen kerrostaloja – monipuolisessa kokonaisuudessa pääsemme hyödyntämään osaamistamme laaja-alaisesti, aina suunnittelusta ja hankinnasta rakentamiseen saakka.

Työnjohtajana johdat tiimisi ja aliurakoitsijoiden töitä osana isompaa projektitiimiä pääkaupunkiseudun asuinrakentamishankkeilla (uudis- ja saneerauskohteita). Vastaat omalta osaltasi siitä, että työmaa etenee sille asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja että asiakas on tyytyväinen sekä toimintaamme että lopputulokseen. Huolehdit, että työt toteutetaan laadukkaasti, kustannustehokkaasti ja ajallaan, unohtamatta meille erityisen tärkeitä asioita: ympäristöä ja työturvallisuutta. Vastuullasi on esimerkiksi projektin aikatauluun, tehtäväsuunnitteluun ja turvallisuuteen liittyviä tehtäviä, työurakkalaskelmia ja hankintasuunnitelmia. Osallistut tarpeen mukaan aliurakkaneuvotteluihin, aloituspalavereihin, vastaanottotarkastuksiin sekä viikkopalavereihin.

Ensimmäinen kohteesi voi olla Vuosaaren tornitalot, Lippulaivan asunnot tai muu pääkaupunkiseudun alkava tai jo käynnissä oleva hanke. Työnkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, ja vastuualueesi voi liittyä esimerkiksi sisätyövaiheeseen, julkisivuihin tai muihin ulkopuolisiin töihin. Saat mahdollisuuden osallistua rakennushankkeen eri toteutusvaiheisiin. Sinulla on mahdollisuus haastaa itseäsi ja menestyä osaavien kollegoiden tukemana.

Mitä toivomme sinulta?

  • kykyä ja halua varmistaa turvallinen tapa työskennellä
  • tiimityöskentely- ja vuorovaikutustaitoja
  • järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
  • kykyä priorisoida ja tuloshakuista toimintatapaa
  • rakennusalan koulutusta (esim. rakennusmestari tai -insinööri)
  • aiempaa kokemusta työnjohtotehtävistä
  • riittävää suomen kielen taitoa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana motivoitunutta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta 9.5.2021 mennessä. Työpäälliköt Teemu Kouri (p. 040 158 2850, teemu.kouri@skanska.fi) ja Taneli Kiljunen (p. 050 400 3296, taneli.kiljunen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävistä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi