Kokeile kuukausi maksutta

Työnjohtajia ja työmaapäällikköjä

YIT
Sijainti Useita kaupunkeja
Päivämäärät Julkaistu 21.4.2022 Hae viimeistään 19.5.2022

ETSIMME TYÖMAATOIMIHENKILÖITÄ MONIPUOLISIIN HANKKEISIIMME

Haluamme tarjota sinulle haastavissa projekteissamme niin vastuuta kuin vapautta. Lupaamme, että ison talon tuella ja tiiviillä yhteishengellä tiukoistakin paikoista selvitään. Yhdessä rakennamme parempaa työyhteisöä ja parempia elinympäristöjä.

TYÖNJOHTAJA

Oletko rehti ja määrätietoinen tiiminvetäjä, joka nauttii, kun saa koko porukan tekemään hommia hyvällä meiningillä? Vastuullasi on alihankinnan työvaiheiden johtaminen, opastaminen ja ohjaaminen työmaalla. Vastaat oman vastuualueesi ennakko-, aikataulu- ja resurssisuunnittelusta. Suunnittelet työvaiheaikataulut ja tehtävät sekä valvot niiden toteutumista yleisaikataulun mukaisesti.

TYÖMAAPÄÄLLIKKÖ

Tule työmaapäälliköksi kannustavaan ja tiiviiseen työporukkaamme, niin saat rakentaa sekä oman tiimisi että rakennusalan johtavan yrityksen arjesta entistäkin parempaa. Vastaat, seuraat ja tuet urakan taloudellista ja laadullista onnistumista. Työn turvallisesta toteutuksesta huolehtiminen on tärkeä osa tehtävääsi ja johdat omalla esimerkilläsi työturvallista työskentelyä.

KATSO TARKEMMAT TEHTÄVÄKUVAUKSET
JA KAIKKI AVOIMET TYÖPAIKAT SIVUILTAMME
Rakennusalan avoimet työpaikat | YITGROUP.COM

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi