Työnjohtajia ja vastaava työnjohtaja toimitilakohteisiin

Päivämäärät Julkaistu 20.3.2019 Hae viimeistään 22.4.2019

Nyt etsimme pk-seudulla alkaviin toimitilakohteisiimme kokeneita työnjohtajia (1-2 paikkaa) ja vastaavaa työnjohtajaa. hankkeesi voivat olla toimitiloja, liiketiloja, hotelleja sekä varasto- ja logistiikkakeskuksia.

Jos katselet uutta työmaata joko nyt heti tai myöhemmälle syksylle, laita toki puhelinnumero talteen, sillä työnjohtotarpeita on ympäri vuoden.

Puuduttaako palavereissa pönöttäminen?

Lehdon rakentamistapa poikkeaa merkittävästi perinteisestä rakentamisesta. KVR-urakassa ohjaamme itse suunnittelua ja hyödynnämme omilla tehtailla valmistamiamme valmiita vakioituja rakennusosia, kuten valmiita talotekniikkakeskuksia ja valmiita kattoelementtejä.

Johdat työmaata varmistaen, että alaisesi ja yhteistyökumppanisi voivat suorittaa työmaan työvaiheet suunnitelmallisesti ja laadukkaasti loppuun saakka. Työturvallisuudesta emme tingi.

Työmaillamme kanssasi työskentelevät ammattitaitoiset kollegat, vakiintuneet yhteistyökumppanit ja omat kokeneet timpurimme. Vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi ja työympäristöösi ovat laajat. Tiedonkulku on avointa ja hierarkia matala.

Sinulla on myös erinomaiset mahdollisuudet edetä urallasi aina haastavampiin tehtäviin, sillä voimakkaan kasvun myötä Lehdolla avautuu jatkuvasti uusia rooleja. Myöhemmin voit edetä osaamisesi ja toiveidesi mukaisesti esimerkiksi työnjohtajasta hankinta-, projekti- tai laskentainsinööriksi taikka vastaavasta työnjohtajasta projekti- tai työpäälliköksi.

Etsimämme henkilö

Nyt etsimme henkilöitä, joilla on rakennusmestarin tai -insinöörin tutkinto sekä aiempaa kokemusta työnjohtajana toimimisesta. Työssäsi tarvitset myös sujuvaa suomen kielen taitoa, perustason IT-osaamista ja rohkeutta tehdä päätöksiä.

Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan millainen hanke voisi soveltua sinulle parhaiten.

Haluaisitko kuulla tästä lisää?

Tehtävästä kertoo mielellään lisää tuotantojohtajamme Marko Saloranta, p. 050 3612830. Voit myös jättää meille vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:n palkkatoiveineen tämän linkin kautta – sen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa. Käsittelemme kaikki yhteydenotot luottamuksellisesti.

Haku päättyy 22.4.2019. Ethän jää odottelemaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä laitamme rattaat pyörimään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kuuntele lisää ajatuksiamme rakentamisesta podcastina >

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi