Työnjohtajia sekä Vastaava Mestari

Päivämäärät Julkaistu 5.9.2018 Hae viimeistään 30.9.2018

EKE-Rakennus Oy rakentaa ja rakennuttaa asuntoja, toimitiloja, infrastruktuuria ja kokonaisia asuinalueita. Asuntorakentamisessa haluamme antaa mahdollisuuden asua samassa asunnossa ja asuinalueella, vaikka elämäntilanteet muuttuvat. EKE-Rakennus Oy on osa EKE-Yhtiötä, joka on vuonna 1961 perustettu suomalainen perheyhtiö ja monialakonserni.

Haemme pääkaupunkiseudulle vakituisiin työtehtäviin kahta työnjohtajaa sekä yhtä vastaavaa mestaria uudiskerros-/toimitalo kohteisiin. Aloitukset tehtävissä on sopimuksen mukaan syksyn aikana. Klikkaa, tutustu ja jätä hakemus!

Työnjohtajilta toivomme alan koulutusta sekä muutaman vuoden kokemusta kerrostalo rakentamisen työnjohdosta. Esimiehenä sinun täytyy olla jämäkkä, mutta motivoiva, kustannustietoinen sekä tuloksia aikaan saava. Odotamme, että sinulla on auto käytössäsi, työmaalta toiselle liikkuminen sujuu näin vaivattomammin.

Vastaavalta Mestarilta vaadimme vastaavan pätevyyttä ja mielellään 5 vuoden kokemusta kerrostalo rakentamisesta. Alan koulutus on välttämättömyys, autolla liikkuminen helpottaa kulkemista työmaiden välillä. Vastaavana mestarina toimiminen vaatii jämäkkyyttä, kustannustietoista toimintaa, tuloksien aikaan saamista sekä oman tiimin pitämistä motivoituneena.

Meillä on tarjota sinulle vakituinen työpaikka sekä mahdollisuus edetä urallasi, tilauskantaa meillä on 3 vuodeksi eteenpäin. Matalan organisaatiomme vuoksi byrokratia on vähäistä ja pääset vaikuttamaan rakentamiseen jo kohteen alkuvaiheessa, rakennamme nimittäin omille tonteille. Hyvän maineemme lisäksi saat kilpailukykyistä palkkaa, pääset kehittämään toimintaa ja halutessasi kouluttautumaan lisää. Hyvä ja vahva porukkamme tukee sinua ensimmäisestä päivästäsi lähtien.

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Lisätietoja tehtävistä saat Värväämön Sonja Vainiolta, 040 508 5162 tai sonja.vainio@varvaamo.fi.

Hae heti, sillä tehtävät täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Haku päättyy 30.9.2018.

Värväämö tekee suorarekrytointeja ja henkilöstöpalvelua keskittyen rakennusalaan. Olemme tuoneet vahvasti esille meille tärkeitä arvoja ja uudistamme henkilöstöpalvelualaa. Liikevaihtomme oli viime vuonna 10,8 M€ ja vuoden sisällä kauttamme on saanut uuden työn jo yli 70 toimihenkilöä. Haemme parhaillaan ns. piilohakuna lukuisia osaajia eri rakennusalan yrityksiin. Soita meille, jos haluat kuulla lisää.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi