Työnjohtajia, suunnittelupäällikköä, projekti-/tuotantoinsinööriä ja vastaavia työnjohtajia.

Mangrove oy
Sijainti Espoo, Helsinki, Tampere, Turku
Päivämäärät Julkaistu 3.5.2021 Hae viimeistään 23.5.2021

Rakentamisen kokenut konkari tai opintojasi suorittava, tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä ja uramahdollisuuksia sekä mukavat henkilöstöedut ja kouluttautumismahdollisuudet.

Vaalimme matalahierarkkisessa organisaatiossamme yhdessä pelaamisen henkeä ja vältämme turhaa pönötystä. Arvostamme päämäärätietoisia työntekijöitä, joilla on korkeaa intoa ja tahtoa tuottaa laadukasta jälkeä. Jos tarinamme ja kestävät arvomme innostavat sinua ja haluat olla mukana rakentamassa nykyaikaisia ja laadukkaita koteja, hae meille töihin.

HAUSSA NYT:

TYÖNJOHTAJIA Helsinkiin ja Espooseen
– Hae 23.5.2021 mennessä

Työnjohtajana tehtävänkuvasi on monipuolinen ja olet osa Mangroven asuntorakentamisen tiimiä. Odotamme, että olet sujuva töiden organisoija ja vahva tiimipelaaja. Sinulla on työnjohdollista pelisilmää niin ihmisten kanssa toimiessasi kuin kalenterin hallinnoimisessa. Pidät vaihtelevista työpäivistä ja kykenet ratkaisemaan asioita itsenäisesti.

Haemme työjohtajia seuraaviin rivitalokohteisiin:

– Helsingin Kuninkaantammen alueelle jo rakenteilla olevaan As Oy Helsingin Silvaan, jossa on 7 rivitaloa (37 asuntoa)

– Espoon Kurttilan alueelle elo-syykuussa käynnistyvään 4 rivitalon kohteeseen (35 asuntoa)

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ Turkuun tai Tampereelle
– Hae viimeistään 16.05.2021 mennessä

Toimintamme laajentuessa haemme suunnittelupäällikköä asuntorakentamishankkeiden suunnittelunohjaustehtäviin. Pääset mukaan ideoimaan hankkeita jo hankesuunnitteluvaiheessa ja ohjaat hankkeen suunnittelua tästä eteenpäin ketterästi hankkeiden valmistumiseen asti.

PROJEKTI-/TUOTANTOINSINÖÖRIÄ Turkuun
– Hae viimeistään 16.05.2021 mennessä

Toimintamme laajentuessa haemme uusia rakentamisen ammattilaisia asuntorakentamishankkeiden pariin. Pääset mukaan avustamaan suunnitteluvaiheen suunnittelunohjaustehtävissä sekä hankkeiden edistyessä tukemaan tuotantotiimiä muun muassa työmaiden aloitukseen liittyvissä tehtävissä. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu avustavia suunnittelunohjaustehtäviä, kunnallisteknisten liittymien hankinta- ja tilaustehtäviä, projektin aikataulutustehtäviä sekä kustannussuunnitteluun liittyviä tehtäviä.

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA Turkuun
– Hae 23.5.2021 mennessä

Pidätkö haasteista ja haluatko rakentamaan vankkaa ammatillista osaamista vaativia lippulaivakohteitamme? Onko sinulla jo kokemusta ekologisesta puu- ja betonikerrostalo- tai rivitalorakentamisesta? Meidän kanssamme pääset näyttämään jämäkät työnjohto- ja organisaatiotaitosi sekä kykysi tiimipelaajana. Kokeneena vastaavana johdat koko työmaaorganisaatiota, olet motivoiva ja saat kaikki pelaamaan kohti samaa päämäärää. Pääset myös mukaan kehittämään toimintaamme ja vahvistamaan osaamistamme ammattitaidollasi.

Haemme edelläkävijäasenteen omaavaa kokenutta vastaavaa työnjohtajaa toukokuussa Turun alueella käynnistyvään uuteen kerrostalokohteeseen, jossa on kaksi 7-kerroksista taloa ja autohalli (yhteensä 88 asuntoa).

Haemme myös jatkuvasti uusia työnjohtajia asuntorakentamisen tiimiimme.

LUE LISÄÄ TEHTÄVISTÄ JA HAE TÄSTÄ >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi