Työnjohtajia toimitilarakentamiseen

NCC
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 12.5.2020 Hae viimeistään 1.6.2020

Haluatko vastuullisen työnkuvan, jossa mielenkiintoiset rakennushankkeet seuraavat toisiaan? Olisiko sinusta mukava toimia työmaalla, jossa sinun ja työkavereittesi työturvallisuuteen kiinnitetään aidosti huomiota? Tule kanssamme rakentamaan kouluja, monitoimitaloja, liiketiloja, toimistoja ja muita toimitiloja monipuolisiin hankkeisiimme pääkaupunkiseudulle.

Työnjohtajan työ on itsenäistä, uudistuvaa sekä monipuolista. Työnjohtaja toimii työntekijöiden esimiehenä ja johtaa vastuualueensa alihankkijoita kannustavalla asenteella. Vastaat työmaalla erikseen sovituista työvaiheista ja niiden etenemisestä aikataulun, budjetin sekä suunnitelmien ja laadullisten vaatimusten mukaisesti. Lisäksi vastaat omien vastuualueiden tehtävien työturvallisuudesta ja työntekijöiden jämäkästä johtamisesta. Työskentelet projektin vastaavan työnjohtajan alaisuudessa.

TOIVOMME SINULTA

soveltuvaa rakennusalan koulutusta ja vähintään muutaman vuoden työmaakokemusta sekä kustannus- ja laatutietoista työskentelyotetta. Sinulla on lisäksi itsenäinen ja jämäkkä suhtautuminen työn valvontaan ja ohjaamiseen sekä yhteistyökykyä ja innokkuutta kohdata muuttuvan rakennusalan haasteet. Jos sinulla on aimo annos oikeaa asennetta ja ehtymätön halu oppia uutta, olet etsimämme henkilö.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Valmentavan kulttuurimme mukaisesti tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää. Meillä toimii myös urheiluseura Kunnonrakentajat, joka tarjoaa vapaa-ajalle liikunnallista yhdessä tekemistä ja hyvää oloa.

Tutustu NCC:hen työnantajana >

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Työpäällikkö Jaakko Hakala p. 050 367 3251 (jaakko.hakala@ncc.fi)
Yksikön johtaja Reijo Vuorio p. 050 357 3550 (reijo.vuorio@ncc.fi)
Yksikön johtaja Joonas Saikkonen p. 050 433 2299 (joonas.Saikkonen@ncc.fi)

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin 01.06.2020 mennessä >
Hakulomakkeemme on nopea täyttää. Lisääthän mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!


NCC:n toimitilarakentamisen toimialalla on käynnissä monia toinen toistaan mielenkiintoisempia projekteja. Leppävaaran Hatsinanpuiston alue on yksi pääkaupunkiseudun suurimmista kiinteistökehityshankkeista, joka tuo alueelle lähes 100 000 neliömetriä toimisto- ja liiketilaa, vapaa-ajan toimintoja, hotellin sekä asuntoja. Historiallisessa Keilaniemessä sijaitseva Next puolestaan tarjoaa uudenlaista tilaa toimistokäyttöön metroaseman välittömässä läheisyydessä. Kehitämme lisäksi Ruoholahteen kahta tulevaisuuden toimistorakennusta keskelle kehittyvää kaupunkiympäristöä. Uudenlaisissa allianssihankkeissamme korostuu innovatiivisuutta ja yhdessä tekemistä painottava lähestymistapa. Työskentelytapojamme ohjaavat vahva halu onnistua ja kehittyä, sekä tahto tehdä asiat vastuullisesti.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi