Työnjohtajia, työmaainsinöörejä, vastaavia työnjohtajia, kustannuslaskija ja projektipäällikkö

Mangrove Oy
Sijainti Pääkaupunkiseutu, Tampere, Turku
Päivämäärät Julkaistu 8.10.2021 Hae viimeistään 28.10.2021

Mielekkäät tehtävät, positiivinen ilmapiiri ja vaikuttamisen mahdollisuus luovat työlle merkityksellisyyttä ja motivoivat arjessa. Näin me täällä Mangrovella uskomme. Mangrovelaisiksi on valikoitunut luontaisesti kasvunhaluisia tekijöitä, joiden näkemyksiä arvostetaan. Monenlaisista ja monipuolisista yksilöistä hitsautuu asiantuntijakaarti, jolla on tekemisen meininki ja kehittymisen nälkä.

Meillä sinua kuunnellaan. Sinulla on rohkeus kokeilla ja kehittää. Me annamme vastuuta reilusti. Teemme yhdessä uusia näyttäviä koteja, jotka ovat myös ekologisesti kestävämpiä. Tule ja jätä kädenjälkesi.

HAUSSA NYT:

TYÖNJOHTAJIA JA TYÖMAAINSINÖÖREJÄ Turkuun ja pääkaupunkiseudulle

Työmaainsinöörinä osallistut asuntorakentamiskohteidemme projektisuunnitelmien tekemiseen, aikataulusuunnitteluun, kustannussuunnitteluun sekä hankintoihin. Kuulut asiantuntijatiimiin, jonka tehtävänä on tukea työmaitamme sekä kehittää Mangroven asuntorakentamiseen keskittyvää toimintamallia.

Työnjohtajana toimit asuntorakentamiskohteidemme työnjohdollisissa esimiestehtävissä. Olet sujuva töiden organisoija ja vahva tiimipelaaja. Sinulla on työnjohdollista pelisilmää niin ihmisten kanssa toimiessasi kuin aikataulujen hallinnassa. Pidät vaihtelevista työpäivistä ja kykenet ratkaisemaan asioita itsenäisesti.

VASTAAVIA TYÖNJOHTAJIA Turkuun

Vastaavana työnjohtajana vastaat työmaan rakentamisen johtamisesta ja viranomaisyhteyksistä sekä töiden sujumisesta, aikatauluista ja työjärjestyksestä. Vastaat myös laadunvarmistuksesta, työturvallisuudesta ja kustannusten hallinnasta. Toimit esimiehenä työmaan muulle työnjohdolle.

KUSTANNUSLASKIJA Turkuun

Kustannuslaskijana olet tärkeä osa Mangroven asuntorakentamisen tiimiä. Odotamme vahvaa kustannuslaskennan osaamista ja tiimipelaajan taitoja. Sinulla on valmius itsenäiseen työntekoon ja kykenet ratkaisemaan asioita itsenäisesti. Hoidat kohteiden hinnoittelun ja teet osittain myös määrälaskentaa sekä pyydät ennakkotarjouksia yhdessä hankinnan kanssa. Vastaat tehtäviesi työjärjestyksen suunnittelusta ja ajallisesta sujumisesta.

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ Turkuun tai Tampereelle

Asuntorakentamishankkeiden projektipäällikkönä pääset mukaan ideoimaan hankkeita ja niiden liiketoiminnallista perustaa jo hankesuunnitteluvaiheessa ja ohjaat hankkeen suunnittelua ketterästi sen valmistumiseen asti. Sopeudut muuttuvaan toimintaympäristöön ja ymmärrät yhteistyön merkityksen. Monipuoliset työpäiväsi koostuvat esimerkiksi yhteistyöstä arkkitehtitoimistojen ja erikoissuunnittelijoiden kanssa, hankesuunnitelman ideoinnista, neuvotteluista rakennusvalvonnan kanssa sekä suunnittelu- ja työmaakokouksista.

LUE LISÄÄ TEHTÄVISTÄ JA HAE OSOITTEESSA: https://ura.mangrove.fi/

Hae viimeistään 28.10.2021 mennessä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi