Kokeile kuukausi maksutta

Työnjohtajia, työmaainsinööriä ja asukaspalveluvastaavaa

Pallas Rakennus Päijät-Häme Oy
Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 21.10.2022 Hae viimeistään 20.11.2022

Pallas Rakennus Päijät-Häme Oy hakee palvelukseensa Hangossa (www.hanko.fi) alkaviin hotelli- ja asuinkerrostalohankkeisiin toimihenkilöitä – työnjohtajia, työmaainsinööriä ja asukaspalveluvastaavaa

Näiden korkealaatuisten ja uniikkien hankkeiden rakentaminen alkaa vuoden 2022 puolella ja ne valmistuvat vuoden 2024 keväällä.

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen työpaikan aurinkoisen Hangon merenrannan tuntumassa, mukavan ja kannustavan työyhteisön, kilpailukyiset työsuhde-edut ja tarvittaessa autamme asunnon järjestämisessä.

Tehtävärooleissa onnistuminen edellyttää rakennusalan koulutustaustaa ja riittävää työkokemusta, hyvää yhteistyökykyä ja tärkeää työpanostasi. Tarkempi tehtäväsisältö muodostetaan kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tule kanssamme rakentamaan Hangon hankkeita, tehdään onnistuminen yhdessä!

Käytä tämä ainutlaatuinen mahdollisuus lähettämällä vapaamuotoinen hakemus 20.11.2022 mennessä sähköpostiosoitteeseen riku.pyykonen@pallasrakennus.fi. Odotamme innolla hakemustasi! Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantojohtaja Riku Pyykönen, p. 040-754 8074.

Pallas kuuntelee, palvelee ja toteuttaa

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.