Työpäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 25.1.2019 Hae viimeistään 1.2.2019

Tampereen Infra Liikelaitos/Rakentamispalvelut
Tampereen Infra tarjoaa kokonaisvaltaisia rakentamis- ja kunnossapitopalveluita Tampereella. Rakentamispalveluiden toiminta koostuu yhdyskuntarakentamisesta, kuten esim. katujen, puistojen, satamien, torien, meluesteiden, yleisten alueiden sekä jakeluverkostojen rakentamisesta ja saneeraamisesta. Viime vuosina tärkeäksi osaksi palveluita on noussut vaativa liikuntapaikkarakentaminen.

Haemme
TYÖPÄÄLLIKKÖÄ 1-027-19
vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävänäsi on infrarakennusprojektien kokonaisuuksien hallinta, joka sisältää mm. talouden, henkilöstön, hankinnan, asiakkuuksien ja toiminnan kehittämisen. Haemme innovatiivista henkilöä, joka on ennakkoluuloton ja halukas olemaan mukana haasteellisessa ja kehittyvässä toimintaympäristössä.

Kelpoisuusvaatimuksena on vähintään rakennusinsinöörin tutkinto sekä käytännön kokemus infrarakentamisesta tai muu tehtävään soveltuva koulutus (esim. hortonomi) ja vähintään 5 vuoden tehtävään soveltuva työkokemus.

Eduksi katsotaan vahva projektiosaaminen, henkilöstöjohtamistaidot, itsenäinen, kunnianhimoinen ja yrittäjämäinen ote työhön, sopimusosaaminen, päätöksentekokyky sekä hyvät ict-taidot.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikkö Wille Siuko, puh. 050 0631 439.
Hakuaika päättyy 1.2.2019.

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi