Työpäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 26.8.2019 Hae viimeistään 15.9.2019

#RAKENNAMMEKUNNOLLA

Peabin visiona on olla yksi Suomen parhaista rakentajista. Periaatteemme on tehdä asiat kerralla kuntoon. Aina. Niin, että voimme jälkikäteen ylpeinä todeta, että me rakensimme tuon kohteen.

Haemme Turun yksikköömme
TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Monipuolisessa tehtävässä vastaat rakennushankkeiden johtamisesta sekä osaltasi niiden aikataulu-, laatu- ja kannattavuustavoitteiden toteutumisesta. Hallitset hankinnan ja resursoinnin koordinoinnin sekä työskentelet yrityksen toimintamalleja hyödyntäen.

Olet kustannustehokas, laatua ja työturvallisuutta arvostava rakennusalan ammattilainen. Toimit työmaatoimihenkilöiden esimiehenä. Tehtäviisi kuuluu myös tiivis yhteistyö hankinnan ja laskennan kanssa.

Sinulla on diplomi-insinöörin, rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto sekä kokemusta korjausrakentamisesta ja uudisrakentamisesta.

Odotamme sinulta lisäksi asiakaslähtöistä ja tavoitteellista ajattelutapaa, yhteistyötaitoa sekä nykyaikaisen tietotekniikan perussovellusten hallintaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan tunnetussa ja vakavaraisessa konsernissa, asiantuntevan tiimin taustatuen sekä viihtyisän työympäristön koulutusja
kehitysmahdollisuuksineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Petri Mäkitalo, p. 040 0607 481, petri.makitalo@peab.fi .

Verkkosivuiltamme voit lukea, kuinka me toimimme kunnon rakentamisen puolesta.

Hakemukset palkkatoiveineen ja CV 15.9.2019 mennessä osoitteessa:
peab.fi/rekry

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi