Työpäällikkö

Lehto Tilat Oy
Sijainti Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 7.5.2021 Hae viimeistään 31.5.2021

Haluatko päästä osaksi rakentamisen tulevaisuutta? Kiinnostaisiko toteuttaa rakennushankkeita tavalla, joka erottuu perinteisistä rakentamisen käytännöistä?

Vahvan tilauskannan johdosta, etsimme joukkoomme uutta, uudisrakentamisen kohteista kokemusta omaavaa Työpäällikköä. Haluamme löytää osaajan, joka hallitsee projektien johtamisen ja on hyvä ihmisten johtaja. Valittava henkilö tulee johtamaan pääkaupunkiseudun alueella isoja erityishankkeitamme, joita ovat mm. hotelli- ja toimistohankkeet sekä vaativat hybridi-rakennushankkeet.

Lehto Tilat Oy vastaa konsernimme toimitilarakentamisesta. Tutustu toimintaamme tarkemmin www.lehto.fi.

Millainen talo Lehto on?
Lehto haluaa uudistaa perinteisen rakentamisen ja tehdä siitä laadukasta, kohtuuhintaista, nopeaa ja ekologista.  Emme ole perinteinen urakointiyhtiö – haluamme intohimoisesti tuottaa asiakkaalle kustannus- ja aikatauluhyötyjä, ravistelemme alaa uudistamalla ummehtuneita ja tehottomia rakentamisen käytäntöjä. Digitaalisuus ja innovaatiot eivät ole jääneet puheen tasolle.

Strategiamme pohjautuu:
1. teolliseen esivalmistukseen
2. kustannustietoiseen suunnitteluun ja suunnittelun johtamiseen
3. vakioituihin ratkaisuihin ja toimintatapoihin.

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka nykyaikaisella johtamistyylillä haastaa vanhat toimintatavat ja osaa hyödyntää yhtiömme ainutlaatuista toimintatapaa sekä kehittää toimintojamme edelleen.

Tehtävänäsi on…
– Johtaa projekteja Lehdon filosofian mukaisesti tiiviissä yhteistyössä myynnin, tuotteistuksen, suunnittelun ohjauksen, hankinnan ja tuotannon kanssa
– Hallita vastuullasi olevaa projektia ”isännän otteella” yhdessä ydintiimisi kanssa
– Vastata projektiin liittyvästä asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöstä
– Luoda omaan organisaatioosi tehokas, kustannus- ja laatutietoinen tekemisen meininki omalla esimerkillä ja hyvällä henkilöstöjohtamisella

Mitä tarjoamme?
Mahdollisuuden päästä mukaan toteuttamaan rakennushankkeita tavalla, joka erottuu perinteisistä rakentamisen käytännöistä. Pääset oppimaan uuden tavan ajatella ja toteuttaa rakentamista, mutta myös itse vaikuttamaan ja kehittämään toimintaa. Täällä opit käytännön kautta tekemällä ja osaavilta kollegoilta asioita, jotka kehittävät myös sinua!

Tehtävän palkkaus muodostuu kilpailukykyisestä kuukausipalkasta, jonka lisäksi tulospalkkausmallissamme onnistumiesi kautta voit itse vaikuttaa ansiotasoosi merkittävästi. Toimipaikkasi sijaitsee Tikkurilan toimistollamme ja projektisi pääkaupunkiseudun alueella. Esimiehesi on tulosalueen tuotantojohtaja, huippu tyyppi, kuten myös kaikki kollegasi.

Mitä etsimme?
Rakennusalan koulutus (RI/RKM) on tarpeen, mutta vielä tärkeämpää ovat kokemuksesi ja näytöt onnistumisista rakennusprojektien johtamisessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvan ammattitaidon lisäksi erinomaista henkilöstöjohtamista ja vahvaa kustannustietoisuutta sekä kiinnostusta kustannusten hallintaan.

Vaikka tehtävä keskittyy isojen projektien johtamiseen ja kehittämiseen, tarvitsemme käytännönläheisen henkilön, jolla on vahvaa kokonaisvaltaista kokemusta rakentamisesta.  Hierarkiamme on matala ja kaikki johtajamme ovat tiiviisti mukana päivittäisessä operatiivisessa työssä.

Koska johtaminen on avainroolissa tässä tehtävässä, persoonasi ja johtamistyylisi ratkaisevat lopullisen valinnan. Organisaatio tarvitsee osaavan ja paineita sietävän esimiehen, joka osaa sekä tukea alaisiaan että löytää heidän vahvuutensa.

Jos koskaan olet harkinnut työpaikanvaihtoa ja uusia osaamistasi kehittäviä haasteita, niin nyt on sen hetki.

Haluatko lisätietoja?
Kiinnostuitko ja kaipaat lisätietoja meistä ja tehtävästä? Voit pirauttaa suoraan Lehto Tilat Oy:n Tuotantojohtajalle Timo Arposelle p.040 5539950. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi oheisen linkin kautta viimeistään 31.5.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Hae tehtävää >

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi