Kokeile kuukausi maksutta

Työpäällikkö

Savonlinnan kaupunki
Sijainti Savonlinna
Päivämäärät Julkaistu 13.5.2022 Hae viimeistään 3.6.2022

Savonlinnan kaupunki hakee vakituiseen virkaan

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

Teknisen toimialan kunnallistekniset palvelut vastaa kaupungin katujen, kevyen liikenteen väylien, puistojen ja torien sekä satamien suunnittelusta, rakennuttamisesta ja kunnossapidosta.

Työpäällikön tehtäviin kuuluvat infrarakentamisen uudis- ja saneerauskohteiden työmaiden johtaminen, rakennuttaminen ja valvonta. Tehtävässä edellytetään hyviä hallinnollisia ja sopimusteknisiä taitoja ja käytännön kokemusta yhdyskuntarakentamisen alalta. Kokemus katujen ja yleisten alueiden kunnossapitoon liittyvistä tehtävistä katsotaan myös eduksi.

Työpäällikön tehtävässä pääset työskentelemään osana huipputiimiä, jossa työskentelee sekä rakentamisen ja kunnossapidon ammattilaisia niin katujen, puistojen kuin satamatoimintojen parissa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on yhdyskuntatekniikan tai rakennustekniikan teknikon tai insinöörin (AMK) tutkinto.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät TS:n mukaan.
Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työ alkaa 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset jätetään osoitteessa www.kuntarekry.fi täältä > löytyvästä linkistä. Hakemukset, joihin on liitetty kelpoisuutta osoittavat todistukset, toimitetaan osoitteeseen Savonlinnan kaupunki, tekninen toimiala/Pirjo Salmi, Olavinkatu 27, 57130 Savonlinna. Kuoreen merkintä: Työpäällikkö. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Hakuaika päättyy 3.6.2022 kello 12.00 mennessä.

Yhteystietomme

Infrapäällikkö Jani Ahokas, 044 417 4601

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi