Kokeile kuukausi maksutta

Työpäällikkö

Terranor oy
Sijainti Etelä-Suomi, Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 8.5.2024 Hae viimeistään 15.6.2024

Terranor Oy:n Etelä-Suomen toiminnot kasvavat voimakkaasti ja haussa on nyt

Työpäällikkö

vastaamaan nimetystä Etelä-Suomen alueestaan yhdessä osaavan organisaation kanssa.  Tehtävä sijaitsee Terranorin Suomen pääkonttorilla Helsingissä tai muualla Etelä-Suomen alueella ja edellyttää myös jonkin verran matkustamista oman alueen urakkakohteissa. Raportoit tehtävässä aluejohtajalle.

Työpäällikkönä vastaat alueesi operatiivisesta johtamisesta; hallinnoit urakkasopimuksia ja toimit vankassa yhteistyössä niin asiakkaiden kuin aliurakoitsijoiden suuntaan. Toimit suorana esihenkilönä työmaapäälliköille ja pidät aktiivisella otteellasi huolen siitä, että urakat toteutuvat suunnitellusti; oli kyse sitten taloudesta, aikatauluista, työturvallisuudesta tai asiakastyytyväisyydestä. Osallistut lisäksi tarjouslaskentaan ja varmistat toimillasi sen, että alueesi osaaminen ja toiminnot kehittyvät myös jatkossa. Tiimisi toteuttaa urakoita joko ELY-keskukselle tai kunnille – sovimme yhdessä sinulle sopivan alueen, sijaintisi ja toiveesi huomioiden. Tässä tehtävässä saat aidosti siihen kuuluvan vastuun ja vallan; osaavan organisaation tukea unohtamatta!

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva tekninen koulutus sekä vankka kokemus tien- ja kunnossapidon tai maanrakentamisen parista. Ihmisten johtaminen tulosvastuullisessa roolissa on sinulle jo entuudestaan tuttua ja viihdyt hyvin myös asiakkaiden ja aliurakoitsijoiden parissa. Koet projektiliiketoiminnan omaksesi ja ymmärrät hyvin sopimustekniikkaa sekä -käytäntöönpanoa. Tehtävässä selkeänä etuna on aiempi kokemus Väyläviraston, ELY:n ja kuntien kanssa toimimisesta.

Henkilönä olet energinen, oma-aloitteinen ja tavoitteellinen ihmisten johtaja, jolla on kyky luoda ja ylläpitää vahva tuloksenteon tahtotila. Johtamis-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä asioiden läpivientikyky ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi.

Kommunikoit sujuvasti ja johdat joukkojasi edestä.

Tehtävässä viihtyy hyvin henkilö, joka on valmis käärimään hihansa, tutustumaan ammattilaisiinsa ja asiakkaisiinsa ja kehittämään toimintaa yhdessä. Tarjolla on merkityksellinen työ koko yhteiskuntaan vaikuttavassa toiminnassa osana modernia työyhteisöä, jossa on tekemisen meininki. Tule menestymään yhdessä!

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi (suomeksi tai englanniksi) palkkatoiveineen täältä >

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HRG:n Laura Suontaus laura.suontaus@compasshrg.fi tai 050 521 2086.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat