Työpäällikkö (asuntorakentaminen, pääkaupunkiseutu)

Skanska
Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 15.4.2021 Hae viimeistään 9.5.2021

Haemme työpäällikköä pääkaupunkiseudun asuntorakentamiskohteille

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme esimerkiksi Helsingin Telakkarannan vanhaan telakkamiljööseen ainutlaatuista työskentely- ja asuinympäristöä, jossa yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut. Töölössä toteutamme harvinaislaatuisen uudistusprojektin, kun kunnostamme Yleisradionkin käytössä olleesta entisestä toimistorakennuksesta korkeatasoisia koteja ja liiketilaa.

Mitä pääset tekemään?

Työpäällikkönä vastaat asuinrakennusprojekteista aina hankkeiden alkumetreiltä takuuvastuisiin saakka (gryndi-, neuvottelu- ja kilpailukohteita). Vastaat omalta osaltasi siitä, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan. Hankit uusia ja pidät huolta jo olemassa olevista asiakkaista ja projekteista, näin varmistaen, että organisaatiollesi riittää töitä myös jatkossa. Toimit työnjohdon esimiehenä ja ohjaat projektiorganisaatiota. Lisäksi vastuullasi on meille erityisen tärkeät asiat, työturvallisuus, ympäristö ja laatu. Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Ensimmäiset kohteesi ovat yllä mainitut Helsingin Telakkarannan ja Kesäkadun asunnot. Näiden lisäksi pääset mukaan vuonna 2022 käynnistyville Jätkäsaaren hankkeille. Kohteesi ovat ensisijaisesti pääkaupunkiseudulla, mutta toivomme sinun olevan tarvittaessa valmis myös matkustamaan.

Mitä toivomme sinulta?

– soveltuvaa rakennusalan koulutusta
– vankkaa kokemusta monipuolisista työmaatehtävistä ja tuotannon ohjauksesta
– sopimusjuridiikan ja tarjoustoiminnan osaamista (YSE)
– tuloshakuisuutta ja halua kehittää toimintaa
– hyviä vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja esimiestaitoja
– järjestelmällistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta
arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksesi katsotaan FISE-pätevyydet työ- ja projektipäällikkötehtäviin.

Haluatko tehdä tulosta osana avointa ja kannustavaa porukkaa sekä työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 9.5.2021 mennessä klikkaamalla Hae työpaikkaa -painiketta. Tulosyksikön johtaja Jussi Kiiskilä (p. 040 086 4123, jussi.kiiskila@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Ota yhteyttä!

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!

Key words: project manager, construction, building, project management, renovation

Asiasanat: työmaa, työmaapäällikkö, rakentaminen, uudisrakentaminen, korjausrakentaminen

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi