Työpäällikkö asuntorakentamiseen

Päivämäärät Julkaistu 30.8.2018 Hae viimeistään 19.9.2018

Nyt etsimme Lehto Asunnot Deco-yksikköön pk-seudulle työpäällikköä. Toimialueenasi on pk-seutu ja toimipisteesi Vantaan Tikkurilassa. Yhtäaikaisesti sinulla voisi olla hyppysissä esimerkiksi kolme työmaata: puukerrostalo- tai luhtitalokohteita.

Tuotantomenetelmämme poikkeaa perinteisestä paikallarakentamisesta merkittävästi. Tämänkin kuvan kohde rakennetaan valmiiksi kalustetuista huoneistoelementeistä, jotka suunnittelemme itse ja rakennamme omilla tehtaillamme. Variaatiot ovat myrkkyä taloudelle ja laadulle – siksi pyrimme vakiointiin joka työvaiheessa. Tämä asuntotuote tunnetaan nimellä Deco. Tänä vuonnakin rakennamme noin 250 Deco-asuntoa.

 

Mitä on tiedossa?
Työpäällikkönä toimit vastaavien työnjohtajien esimiehenä. Vastaat työmaiden aikataulutuksesta, työvaihesuunnittelusta, työturvallisuudesta ja laadun valvonnasta yhteistyössä vastaavien työnjohtajien kanssa. Osallistut myös työmaiden kustannusennusteiden tekemiseen.

Vaikka Deco-puukerrostalotuote on jo viety pitkälle, haluamme kehittää sitä entistäkin fiksummaksi. Kehitystyöhön osallistuu koko porukka: esimerkiksi jo hankkeiden luonnosvaiheessa kuvat kiertävät myös työmailla kommenttikierroksella ja juuri siksi työmaalla käytettäviin ratkaisuihin on mahdollista päästä vaikuttamaan jo heti varhaisessa vaiheessa.

 

Mistä tunnistaa hyvän työpaikan?
Ehkä siitä, että porukka on viihtynyt hyvin, eikä vaihtuvuutta juuri ole. Aliurakoitsijoista on tullut aitoja yhteistyökumppaneita ja yhteispeli toimii molempiin suuntiin.

Sitoutuminen ja aikaansaaminen näkyy myös ennätyksellisissä taloudellisissa tuloksissa ja uusissa innovaatioista. Koemme olevamme puukerrostalorakentamisen tienraivaajia: olemme yhdistäneet työmaat, oman suunnittelun ja Lehdon tehtaat yhteispeliin, eivätkä ne elä omaa elämäänsä omissa poteroissaan. Olemme myös digitalisaation kärjessä ja pidämme henkilöstömme osaamista ajan tasalla.

Meillä on porukassa sinun lisäksesi toinenkin työpäällikkö ja tuotantojohtaja, joista saat hyvän taustatuen uuteen tehtävään siirtyessä.

 

Mitä nyt etsimme?
Tehtävään soveltuisi parhaiten henkilö, joka olisi toiminut vastaavana työnjohtajana kerrostalotyömaalla (rakennusinsinööri/-mestari). Ennen kaikkea etsimme henkilöä, jolla on halua harpata eteenpäin perinteisestä ja tehottomasta rakentamisesta. Meille tämä porukka on tärkeä, joten haluamme varmistua siitä, että sen jokaisella jäsenellä on taitoa neuvotella ja toimia yhdessä.

Työkielemme on suomi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti kun löydämme sopivan henkilön. Viikoittainen työaika on 37,5 h ja työajoissa on joustoa sen verran, että elämään mahtuu päivittäisen työn lisäksi myös muitakin tärkeitä asioita.

 

Ole yhteydessä jo tänään!
Jos haluat kuulla tarkemmin tehtävästä, soita suoraan tuotantopäälliköllemme Tommi Rantalalle p. 040 701 2298. Voit myös jättää vapaamuotoisen hakemuksen >>
Lomakkeen täyttää näppärästi noin 5 minuutissa ja hakea voi kätevästi myös LinkedIn-profiililla.

Haku päättyy 19.9.2018. Ethän kuitenkaan jää odottelemaan viimeiseen hakupäivään saakka, sillä etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi