Työpäällikkö ja vastaava työnjohtaja

NCC
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 18.8.2021 Hae viimeistään 5.9.2021

Työpäällikkö

Haemme kehitysmyönteistä ja asiakaslähtöistä työpäällikköä erikoisrakentamisen toimialallemme Pohjois-Suomen alueelle!

Erikoisrakentamisen toimialaan NCC:llä kuuluu nimensä mukaisesti erityiset ja uniikit projektit – kuten malminnostotorni, ksylitolia valmistava tuotantolaitos sekä anturikomponentteja valmistava tehdas. Olemme myös allianssihankkeena toteutettavassa Oulun sairaalaprojektissa mukana. Tekemisessämme korostuu innovatiivisuus, ja rohkeasti uudenlaiseen rakentamisen hankkeisiin lähtemällä opimme uutta!

Työpäällikkönä erikoisrakentamisen parissa saat mielenkiintoisen ja haastavan toimenkuvan, jossa sinulla on kokonaisliiketoiminnallinen vastuu projektista ja sen tavoitteiden toteutumisesta.

Johdat modernilla otteella omaa organisaatiotasi työturvallisuudelle, taloudelle, laadulle ja aikatauluille asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Vastaat myös omien työmaittesi toimihenkilöiden vastuullisista esimiestehtävistä ja henkilöstösi kehittämisestä NCC:n arvoja noudattaen. Osallistut yksikön johdon kanssa toiminnan kehittämiseen, työnhankintaan sekä suunnittelun ohjaukseen sovitussa laajuudessa. Osallistut yksikön johtoryhmän työskentelyyn.

Odotamme sinulta vankkaa työmaakokemusta sekä soveltuvaa rakennusalan teknillistä koulutusta. Oleellista tehtävässä on rakennusprojektin tuotannon ja suunnittelun prosessien laaja-alainen ymmärrys. Tehtävässä onnistumiselle onkin tärkeää kokonaisuuksien hallinta, kehitysmyönteisyys ja hyvät yhteistyötaidot myös asiakaskenttään päin, työmaan taloudenpitoa unohtamatta. Olet itsenäinen vastuunkantaja ja johdat asiantuntevasti rakennusalan ammattilaistiimiä. Saat tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi ja haluat olla mukana kehittämässä yksikkömme tulevaisuutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisissa ja haastavissa hankkeissa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Valmentavan kulttuurimme mukaisesti tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää. Tehtävä sisältää matkustamista Pohjois-Suomessa ja mahdollisesti myös muualla kotimaassa ja toivommekin sinulta matkustusvalmiutta.

Tutustu NCC:hen työnantajana >

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Esa Perätalo, 040 0921267.

Mikäli koet, että tässä on juuri sinun seuraava työtehtäväsi, haethan heti! Hakuaika päättyy 5.9.2021 Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.

Hae työpäällikön paikkaa >


Vastaava työnjohtaja

Etsimme nyt Oulun joukkoomme vastaavaa työnjohtajaa erikoisrakentamisen toimialalle!

Erikoisrakentamisen toimialaan NCC:llä kuuluu nimensä mukaisesti erityiset ja uniikit projektit – kuten malminnostotorni, ksylitolia valmistava tuotantolaitos sekä anturikomponentteja valmistava tehdas. Olemme myös allianssihankkeena toteutettavassa Oulun sairaalaprojektissa mukana. Tekemisessämme korostuu innovatiivisuus, ja rohkeasti uudenlaiseen rakentamisen hankkeisiin lähtemällä opimme uutta!

Vastaavana työnjohtajana vastaat NCC:n edustajana rakennusprojektin toteuttamisesta kustannustietoisesti, ammattitaidolla ja turvallisesti noudattaen sopimuksia ja suunnitelmia sekä voimassa olevia rakentamista koskevia säädöksiä ja hyvää rakennustapaa. Vastaat työaikataulun toteutumisesta, työmaan töiden järjestelystä ja yhteensovituksesta sekä viikkosuunnittelusta. Suunnittelet ja seuraat työmaan resurssitarvetta ja sovit työurakat osapuolten kanssa. Vastaat työmaan turvallisesta toteuttamisesta työturvallisuuslain ja -asetusten mukaisesti ja toimit yhteyshenkilönä työturvallisuusviranomaisille.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla: 

  • Rakennusmestarin tai -insinöörin koulutus
  • Vankkaa kokemusta työnjohdollisista tehtävistä useilta eri rakennustyömailta

Työskentelyotteeltasi olet jämäkkä, asiakaspalveluhenkinen ja omaat hyvät ihmisjohtamistaidot. Pystyt saamaan tiimisi toimimaan yhtenä joukkona yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi olennaiseen keskittyen. Oikea asenne ja motivaatio työmaan johtamiseen ja toteutukseen on tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista. Suhtaudut myös avoimesti ja kannustavasti rakennusalan uudistamiseen ja digitaalisiin ratkaisuihin.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. Saat osaavan ja luotettavan tiimin, joka on valmiina uuteen aikaan. Teemme työtä kannustavassa hengessä, sitoutuen ensiluokkaiseen työturvallisuuteen, korkeaan laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Tutustu NCC:hen työnantajana >

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Esa Perätalo, p. 040 0921267

Haethan tehtävää 5.9.2021 mennessä. Toivomme kuulevamme sinusta pian! Muistathan lisätä hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi.

Hae vastaavan työnjohtajan paikkaa >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi