Kokeile kuukausi maksutta

Työpäällikkö laitosrakentamiseen

Skanska
Sijainti Useita kaupunkeja, Helsinki, Tampere
Päivämäärät Julkaistu 16.6.2023 Hae viimeistään 31.7.2023

 

Haemme työpäällikköä Etelä-Suomen alueen laitosrakentamiseen

Kanssamme teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä; haluamme varmistaa, että saamme Suomessa puhdasta juomavettä ja myös varmistaa jäteveden poiston turvallisesti. Meillä on laaja kokemus vaativista vesihuolto- ja teollisuusrakentamisen kohteista ja toteutammekin prosessi-, laitos-ja laitesuunnittelua monipuolisesti erilaisiin vesihuollon kohteisiin. Kohteitamme ovat olleet esimerkiksi Kirkkonummen ja Haukilahden vesitornit, Pitkäkosken vedenpuhdistuslaitoksen saneeraus sekä Sulkavuoren keskuspuhdistamon mittava louhintaurakka Tampereella.

Työpäällikkönä vaikutat siihen, että olemme asiakkaidemme mielessä ensimmäisenä heidän uusissa tarpeissaan. Tavoitteenasi on hankkia uusia vesilaitosrakentamisen projekteja, jotka menestyvät tuloksellisina ja laadukkaina projekteina. Käsittelet tarjouspyyntöaineistoja, valmistelet tarjouksia ja osallistut aktiivisesti tarjouslaskentaan. Vastaat tehtävässäsi laitoskohteiden ja hankkeiden tuotannonohjauksesta ja johdat alihankintaketjuja sopimuksineen. Yhdessä työmaaorganisaatioiden kanssa varmistatte, että hankkeet etenevät tavoitteiden mukaisesti ja asiakkaamme ovat tyytyväisiä toimintaamme. Huolehdit, että työt tehdään ajallaan, laadukkaasti, turvallisesti ja kannattavasti, unohtamatta ympäristönäkökulmia. Toimit työnjohdon ja tuotannon toimihenkilöiden esihenkilönä, ja luot heille onnistumisen edellytykset. Vastaat hankkeista aina alkumetreiltä takuuvastuisiin saakka. Sen lisäksi että hankit uusia, pidät myös huolta jo olemassa olevista asiakkaista ja projekteista, näin varmistaen, että organisaatiollesi riittää töitä myös jatkossa.

Kohteesi ovat ensisijaisesti Etelä-Suomen alueella ja toivomme sinun olevan tarvittaessa valmis myös matkustamaan. Toimipisteesi sijaitsee lähtökohtaisesti Helsingissä tai Tampereella, mutta voimme joustavasti sopia myös toisesta Skanskan infran toimipisteestä Etelä-, Länsi- tai Keski-Suomen alueella.

Liity osaksi asiantuntevaa ja välittävää työyhteisöämme!

Viihdyt tässä tehtävässä todennäköisesti erinomaisesti, jos olet omimmillasi itsenäisen ja monipuolisen vastuukentän, asiakasrajapinnan ja projektien sekä ihmisten johtamisen parissa. Meillä saat mahdollisuuden päästä mukaan mielenkiintoisiin ja merkittäviin hankkeisiin vakaan ja pitkäjänteisen yhtiön palveluksessa. Vastuullisessa tehtävässä pääset aidosti vaikuttamaan sekä rakentamaan voittavaa tiimiä hankkeille. Saat asiantuntevan ja vahvan tiimin ympärillesi ja pääset osaksi välittävää työyhteisöä. Tarjoamme sinulle myös monipuolisia koulutus- ja kehitysmahdollisuuksia kiinnostuksen ja tarpeen pohjalta sekä kannustavan tulospalkkauksen. Tutustu skanskalaisen etuihin urasivuillamme.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari, insinööri tai DI)
  • vankkaa kokemusta monipuolisista työmaatoimihenkilötehtävistä ja tuotannon ohjauksesta betoni- ja maarakentamisen parista
  • tarjoustoiminnan osaamista (YSE) ja urakkalaskentataitoa, sopimusjuridiikan osaaminen on eduksi
  • tuloshakuisuutta ja halua kehittää toimintaa
  • hyviä vuorovaikutus-, tiimityöskentely- ja esihenkilätaitoja sekä neuvotteluvalmiuksia
  • tarkkaa, järjestelmällistä, pitkäjänteistä ja itseohjautuvaa työskentelyotetta
  • riittävän sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • hyviä teknisiä valmiuksia erilaisten järjestelmien käyttöön, kohteissamme myös esimerkiksi tietomallien hyödyntäminen tulee sinulle tutuksi
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Aikaisempi kokemuksesi saneerauskohteiden ja erityisesti vesihuoltolaitosten parista on tehtävässä eduksi – lisäksi ilahdumme, jos infran putkistot ovat tulleet sinulle jo tutuiksi ja sinulla on asiantuntemusta niiden parista. Lisäksi arvostamme kokemustasi ja kiinnostustasi myös päästöttömien työmaiden ja hiilijalanjäljen minimoimistyön äärellä.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa – meillä työsi jää elämään!

Lisätietoja tehtävästä:

Tulosyksikön johtaja Markku Ihamäki (p. 0400 221 898, markku.ihamaki@skanska.fi) sekä Rakennuspäällikkö Pekka Koponen (p. 0400 595 303, pekka.koponen@skanska.fi) kertovat mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Pekan tavoitat parhaiten 10.7. asti ja 24.7. jälkeen. Ota yhteyttä!

Tehtävässä on hakuaikaa 31.7. asti, jonka jälkeen etenemme haastatteluihin elokuun ensimmäisestä viikosta alkaen.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat