Työpäällikkö Ouluun

Päivämäärät Julkaistu 27.9.2019 Hae viimeistään 27.10.2019

Haussa asiakaslähtöinen ja uudistushenkinen Työpäällikkö Ouluun vastaamaan kohteidemme tuotannon johtamisesta.

Sinun roolisi

Työpäällikkönä vastaat itsenäisesti projektien rakennustöiden aikataulu- ja talousjohtamisesta sekä varmistat, että sovitut laatu- ja työturvallisuustavoitteet saavutetaan. Toimit esimiehenä työmaaorganisaatioille ja varmistat projektien resurssoinnin. Osallistut hankkeiden suunnitteluvaiheessa tuotantoteknisten ratkaisujen määrittämiseen sekä haet yhdessä suunnittelunohjauksen kanssa kustannustehokkaita ja innovatiivisia vaihtoehtoja projektin toteutukselle. Toimit yhteistyössä hankinnan kanssa varmistaaksesi laadukkaat, oikea-aikaiset ja kustannusoptimoidut hankinnat projektin parhaaksi.

Lisäksi toimit tilaajan edustajana hankkeen rakentamista koskevissa asioissa ja työskentelet läheisessä yhteistyössä niin työmaan johdon, yhteistyökumppaneiden kuin sisäisten asiantuntijoiden kanssa.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa rakennusalan teknistä koulutusta sekä monipuolista  kokemusta tuotannosta ja työpäällikön tehtävistä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää erinomaista henkilöstöjohtamisen taitoa, syvällistä ymmärrystä rakentamisprosesseista, vahvaa kustannustietoutta, hyvää tuntemusta keskeisistä urakkamuodoista, rakennushankkeen johtamisesta sekä rakentamisen sopimuskäytännöistä ja -ehdoista. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla näkemystä ja kykyä luoda uusia ratkaisuja yhdessä muun organisaation kanssa sekä intohimoa ja pitkäjänteisyyttä viedä niitä käytäntöön.

Join our journey

Tehtävässäsi pääset vaikuttamaan hyvään rakentamisen tapaan ja olet tärkeässä roolissa rakentamassa muutosta alalle: virheettömiä, laadukkaita ja aikataulussa valmistuvia koteja. Tehtävä sijaitsee Oulun toimipisteessämme.

Hae tehtävää alla olevan hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa heti soveltuvan henkilön haettua tehtävää.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Marjukka Kuittinen-Jussila, +358 50 5492 752, marjukka.kuittinen-jussila@bonava.com

 

Bonava

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asut. Siksi luomme sekä uusia koteja että onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja sekä mukavampaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle kotimatkalle yrityksessä, jolla on yli 80 vuoden kokemus alalta. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuttasi. Osaava henkilöstö on koko toimintamme sydän. Yhdessä voimme saavuttaa visiomme.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi