Työpäällikkö/Projektinjohtaja NCC:n We Land -toimistokohteeseen

NCC
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 11.12.2020 Hae viimeistään 31.12.2020

Tartu haasteeseen – tule mukaan hankkeeseen, jossa on hyvä henki, tekemisen meininki ja taustalla ison organisaation tuki! Tule kanssamme rakentamaan nykyaikaista ja laadukasta toimistoa Helsingin Ruoholahteen.

Etsimme toimitilarakentamisen yksikköömme työpäällikköä/projektinjohtajaa vastaamaan juuri alkaneesta We Land -projektin toteutuksesta. Hankkeen laajuus on n. 37.000 brm2 ja maanpäällisten kerrosten lukumäärä on 14. Toimistokerrosten lisäksi toteutetaan pysäköintitilat kolmeen maanalaisen kerrokseen.

Työpäällikkönä/projektinjohtajana vastaat projektin teknisestä toteutuksesta, kustannuksista, etenemisestä sovitussa aikataulussa, sekä asiakaskokemuksen ja asiakkaan odotusten toteuttamisesta. Tehtävään kuuluu sopimusten kokonaisvastuullinen toteutus ja projektin riskien hallinta. Ennusteiden laatiminen ja hankkeelle määriteltyjen lyhyen ja pitkän aikavälin tavoitteiden noudattamisen varmistaminen sekä hyvän, arvojemme mukaisen kulttuurin luominen projektissa ovat niin ikään keskeisiä tehtäviäsi. Apunasi on iso joukko sitoutuneita ammattilaisia, joiden kanssa yhdessä työskentelette asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.

Työmaillamme hyödynnämme digitaalisia työtapoja ja toteutamme kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja (tässä kohteessa tavoitteena BREEAM Outstanding).

TOIVOMME SINULTA

rakennusalan koulutusta ja useamman vuoden kokemusta tuotannon suunnittelusta ja tuotannon johtamisesta projekteissa. Sinulla on aikaisempaa esimieskokemusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvät IT-taidot ja eduksesi luetaan, jos pystyt toimimaan myös englannin kielellä. Tunnet työturvallisuusasiat omaksesi ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan loppuun viemisen.

TARJOAMME

mahdollisuuden olla mukana mielenkiintoisessa ja haastavassa hankkeessa osana toimivaa ja motivoitunutta tiimiä. Valmentavan kulttuurimme mukaisesti tuemme ammatillista kehittymistäsi ja varmistamme yhdessä asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Meillä työtä tehdään hiottujen prosessien mukaisesti, suuren konsernin tuella ja nykyaikaisilla digitaalisilla välineillä hankkeesta laadittua tietomallia hyödyntäen. Turvallinen työskentely on meille ensiarvoisen tärkeää.

Soita mahdollisimman pian tai lähetä sähköposti, kuitenkin viimeistään 31.12.2020.

Konsultti Joonas Peuhkuri p.  040 352 1171 (joonas.peuhkuri@mercuriurval.com)

Lisätietoja tehtävästä antaa myös:
Yksikön johtaja Reijo Vuorio p. 050 357 3550 (reijo.vuorio@ncc.fi)
Toimialajohtaja Kati Tauriainen p. 050 363 5640 (kati.tauriainen@ncc.fi)

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi