Kokeile kuukausi maksutta

Työpäällikkö, vastaavaa työnjohtaja ja työnjohtaja

Hausia Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 28.10.2022 Hae viimeistään 25.11.2022

Hausia on espoolainen asuntorakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Kaikki kohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Tällä hetkellä meillä on rakenteilla n. 850 asuntoa. Meillä pääset johtamaan mielenkiintoisia hankkeita huipputiimin kanssa, vahvasti kasvavassa organisaatiossa.

Nyt etsimme työpäällikköä, vastaavaa työnjohtajaa ja työnjohtajaa vahvistamaan huippuammattilaisten tiimiämme! Tulet vastaamaan mm. hankkeiden talous- sekä aikataulujohtamisesta, olemaan vastuussa teknisen toteutuksen etukäteissuunnittelusta ja hankesuunnittelusta sekä myös urakoitsijoiden valinnassa.

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan soveltuvaa koulutusta (DI,RI) sekä vahvaa tuotantotaustaa ja kokemusta hankintojen valmistelusta. Lisäksi hallitset vaativien asuntorakentamisen projektien johtamisen. Omaat myös erinomaiset esimiestaidot sekä vastuuntuntoisuus ja paineensietokyky ovat vahvuuksiasi.

Tarjoamme mielenkiintoisia projekteja asuntorakentamisen näköalapaikalla, ammattitaitoisen ja yhteistyökykyisen tiimin tueksesi sekä kilpailukykyisen palkkauksen etuineen.

Hae helposti osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/8fed8933-ec91-4379-aead-e85882e05033 tai rekry.hausia.fi

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.