Useita avoimia tehtäviä

Espoon Asunnot Oy
Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 11.5.2021 Hae viimeistään 31.5.2021

Rakennuttamisen ja kiinteistökehityksen yksikkömme vastaa uudis- ja peruskorjauskohteiden rakennuttamisesta. Tavoitteenamme on rakennuttaa vuosittain noin 400 asuntoa. Toimimme kestävän kehityksen edistämiseksi rakentamalla ja ylläpitämällä kiinteistöjä elinkaarikestävästi.

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme

Uudisrakennuttamisen projektipäällikkö    Hae tästä >

Peruskorjauksien projektipäällikkö    Hae tästä >

Uudis- ja peruskohteet valvoja    Hae tästä >

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisten hankkeiden parissa sekä hyvät työsuhde-edut. Meillä pääset osaksi osaavaa tiimiä, jossa sinulla mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää toimintaamme sekä omaa osaamistasi.

Olemme luotettava ja arvostettu yhteistyökumppani ja työnantaja. Huolehdimme henkilöstön työkyvystä ja jaksamisesta. Päätöksentekomme on pitkäjänteistä, johdonmukaista, avointa ja läpinäkyvää. Moderni toimitilamme sijaitsee Espoon Matinkylässä.

Hakuaika päättyy 31.05.2021.

Rekrytoinnista vastaa Tuocon Oy. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Asko Johanson puh. 040 5798 774, asko.johanson@tuocon.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi