Useita avoimia tehtäviä

Tampereen kaupunki
Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 21.5.2021 Hae viimeistään 31.5.2021
Rakennustilavalvonta
TARKASTUSINSINÖÖRI
JA LUPA-ARKKITEHTI

Ammattitaitoinen tiimimme hakee joukkoonsa tarkastusinsinööriä ja lupa-arkkitehtia vakituisiin virkoihin alkaen 1.6.2021.

Tarkastusinsinöörin tehtäviin kuuluu rakennetun ympäristön valvontaa sekä lupaehtoihin sisältyvien katselmusten ja tarkastusten tekemistä, erityissuunnitelmien virallistamista ja työnjohtajien hyväksymistä.

Lupa-arkkitehti huolehtii laissa ja asetuksissa sekä muissa säädöksissä rakennusvalvontaviranomaiselle määrättyjen tehtävien valmistelusta ja täytäntöönpanosta sekä ohjauksesta ja neuvonnasta.

Lisätietoja tehtävistä antavat rakennusvalvontapäällikkö Leena Jaskanen, puh. 041 730 5909 sekä rakennustarkastusinsinööri Jyrki Ottman (tarkastusinsinöörin virasta), puh. 040 806 2050 ja Minnamaarit Järvinen, puh. 040 806 2441 (lupa-arkkitehdin virasta).

Yleiskaavoitus
JOHTAVA ERIKOISSUUNNITTELIJA

(kaavatalous)

Haemme yleiskaavoitukseen johtavaa erikoissuunnittelijaa (kaavatalous) vakituiseen tehtävään. Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.

Johtavan erikoissuunnittelijan tehtävät liittyvät maankäyttöön ja kaupunkikehitykseen liittyvien suunnitelmien teknistaloudelliseen arviointiin ja laadintaan sekä kaavatalouden, kustannushallinnan ja vaikutusten arvioinnin toimintamallien kehittämiseen kaupunkiympäristön palvelualueella ja kansallisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat suunnittelujohtaja Jukka Lindfors, puh. 050 559 4139 ja yleiskaavapäällikkö Pia Hastio, puh. 040 801 6917.

Hakuaika tehtäviin päättyy 31.5.2021.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Katso tarkemmat kuvaukset ja hakuohjeet: www.tampere.fi/tyo

Avoimet työpaikat

Useita avoimia tehtäviä

Ramboll Finland Oy
Sijainti Itä-Suomi, Espoo, Jyväskylä, Kokkola, Kuopio, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi