Useita avoimia tehtäviä

Erkkiheikkilä Oy
Sijainti Päijät-Häme, Orimattila
Päivämäärät Julkaistu 24.6.2021 Hae viimeistään 15.7.2021

Erkkiheikkilä Oy on tunnettu ja arvostettu infra-alan perheyritys.
Yrityksemme on kasvanut voimakkaasti viime vuosina ja haemme uusia tekijöitä tiimiimme. Yrityksemme toimipiste sijaitsee Orimattilassa ja toimintamme sijoittuu Päijät-Hämeeseen, Itä-Uusimaalle sekä Kymenlaaksoon.

Haemme työnjohtajaa tai työpäällikköä. Aikaisempi työkokemus infra-alalta on välttämätön. Työssäsi vastaat työmaasi kustannustehokkaasta johtamisesta ja toimit esimiesasemassa. Tarvitset työssäsi hyviä johtamis- ja ryhmätyötaitoja sekä ennakkosuunnittelukykyä. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus. Arvostamme kehittymishalua ja yrittäjähenkisyyttä. Ensimmäinen työkohteesi sijaitsee Päijät-Hämeessä ja työ alkaa viimeistään elokuun alusta.

Haemme 3D-mallintajaa mittaustyöryhmäämme. Edellytämme kokemusta mittausaineiston käsittelystä suunnitelmapiirustuksista 3d-malleiksi. Kokemus tietomallien sekä mittausaineiston käsittelystä maastolaitteisiin sekä 3D-koneohjaukseen on tarpeen. Käytössämme on alan nykyaikaisimmat mittauslaitteet sekä -ohjelmistot. Työn aloitusaika sekä työskentelypaikka sovittavissa.

Haemme mittaustyönjohtajaa mittaustyöryhmäämme. Sinun tulee hallita maastonmittaaminen GPS- ja takymetrilaitteistolla. Edellytämme kokemusta mittausaineiston käsittelystä suunnitelmapiirustuksista 3d-malleiksi. Työhösi kuuluu myös toteutuma-aineiston käsittelyä ja massalaskentaa. Käytössämme on alan nykyaikaisimmat mittauslaitteet sekä -ohjelmistot. Pidät itsenäisestä työskentelystä, mutta pystyt myös työskentelemään osana tiimiä. Työpisteesi sijainti vaihtelee toimialueemme sisällä. Työn aloitusajankohta on sovittavissa.

Haemme määrälaskijaa tai laskentainsinööriä. Aikaisempi työkokemus infra-alalta on eduksesi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus tai työkokemus. Työssäsi vastaat määrälaskennasta ja kilpailutat hankintoja laskettaviin kohteisiin liittyen. Tarvitset työssäsi hyvää teknistä näkemystä sekä piirustustenlukutaitoa. Hyvät ryhmätyötaidot sekä ennakkosuunnittelukyky ovat tärkeitä piirteitä. Olet tarkka ja vastuuntuntoinen sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Työpisteesi sijaitsee Orimattilassa. Työn aloitusaika sovittavissa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mielenkiintoisia ja vaativia työkohteita, nuorekkaan ja rennon tiimin, laajat työsuhde-edut, nykyaikaiset välineet ja mahdollisuudet itsesi kehittämiseen.

Tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset ja tiedustelut:
Aku Korhonen, operatiivinen johtaja
p. 050 5460 541
aku.korhonen@erkkiheikkilaoy.com

Arttu Heikkilä, toimitusjohtaja
p. 0400 350 165
arttu.heikkila@erkkiheikkilaoy.com

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi