Useita avoimia tehtäviä

SRV Infra
Sijainti Etelä-Suomi
Päivämäärät Julkaistu 13.8.2021 Hae viimeistään 12.9.2021

Haluatko mukaan rakentamaan elinkaariviisaita projekteja innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien rakentamisen ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit ja kalliopysäköintilaitos, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Kuhankosken uusi vesivoimalaitos Laukaalla, Blominmäen jätevedenpuhdistuslaitoksen viemäritunneli Espoossa sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

SRV Infra vahvistaa organisaatiota ja hakee osaavia tekijöitä Etelä-Suomen hankkeisiin.
  • Työmaapäälliköitä kallio-, tunneli- ja infrarakentamiseen 
  • Työmaainsinöörejä
  • Työ- ja projektipäälliköitä
  • Kalliorakentamiseen tarjouslaskentapäällikköä / tarjouslaskijaa infrarakentamiseen (mahdollisuus etätyöhön)

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa. Olet osa innostunutta ja innovatiivista asiantuntijaorganisaatiotamme. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Tueksesi saat asiantuntevan työyhteisömme hyvine henkilöstöetuineen.

Kiinnostuitko? Tutustu tehtäviin tarkemmin kotisivuillamme srv.fi/tyopaikat ja lähetä hakemuksesi 12.9.2021 mennessä.

Tehtävistä lisätietoja antaa SRV Infran toimitusjohtaja Heikki Pöyhönen, puh. 040 869 0849, sähköposti heikki.poyhonen@srv.fi. Tavoitat Heikin parhaiten 25.8.2021 klo 14-16 ja 6.9.2021 klo 14-16. Soita ja kysy lisää!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi